Lea Ceramiche - Cliffstone

Lea Ceramiche

Cliffstone

Formaten
20x60, 30x60, 40x60, 60x60, 60x90, 60x120, 90x90
Kleuren
Grey Tenerife, Taupe Moher, Beige Madeira, White Dover
Oppervlakken
lappato, mat

Cliffstone

Cliffstone is de interpretatie van een rotsachtige steen die je niet in de natuur kunt vinden maar door Lea Ceramiche op basis van een rotswand door een stuk creativiteit opnieuw is geinterpreteerd.
De specifieke eigenschap van het ontwerp wordt bepaald door de aanwezigheid van verschillende oppervlakteafwerkingen en de brede selectie van beschikbare formaten.

Niet alleen het aantal verschillende formaten, maar ook de kleurselectie en de oppervlakteafwerking maken van Cliffstone een ongelooflijk gevarieerde serie. Vanwege de verscheidenheid aan mogelijke combinaties, is het juiste formaat beschikbaar voor elke kamer en het juiste oppervlak voor elke locatie. Cliffstone, de serie van de Italiaanse fabrikant Lea Ceramiche, geeft U de mogelijkheid nieuwe ideeën uit te werken om zo een geheel eigen vloer te creëren.
Artikel: 36

Kleurstelling

De vier eenvoudige kleuren zorgen voor een moderne, tijdloze uitstraling. Gecombineerd met spannende oppervlaktestructuren, transformeert Cliffstone uw huis in een natuurlijke oase van ontspanning. Zachte structuren op de grijsachtige tot bruinige tinten zorgen voor een gevarieerd uiterlijk. De kleuren van de serie zijn grey tenerife, taupe moher, beige madeira en white dover.

Groot aantal formaten

Als geen andere serie biedt Cliffstone verschillende formaten. Van klein tot heel groot, er zijn allerlei variaties: 20x60, 30x60, 40x60, 60x60, 60x90, 90x90 en het XXL-formaat 60x120 cm. Vooral in dit grote aantal verschillende formaten liggen de mogelijkheden van deze tegel. Kruisverband en Romeins verband zijn populaire patronen die vooral bij grote tegels een modern patroon op je vloer kunnen vormen.

Oppervlak van naturale tot grip

De serie Cliffstone is verkrijgbaar in vier afwerkingen. Lappato, naturale, anticato en grip.
Naturale als standaard oppervlak kan heel goed worden gebruikt in woonkamers. Grip is echter met name meer geschikt voor het terras, tuinpaden of een vochtige omgeving met zoals in een douche of bij een zwembad.

Vorstbestendig

De Cliffstone-serie is zeer robuust en dat is een van de redenen waarom deze buiten kan worden gebruikt. Deze serie is niet alleen bestand tegen vorst, zelfs chemicaliën kunnen de tegel niet beschadigen. Vlekken en vuil hebben ook geen vat op het oppervlak en de serie is tevens erg slijtvast. Kies met Cliffstone voor een tegel met verschillende formaten, geweldige kleuren en de beste eigenschappen.