Lea Ceramiche - Waterfall

Lea Ceramiche

Waterfall

Formaten
30x60, 45x90, 60x60, 60x120, 90x90,
Kleuren
Dark Flow, Gray Flow, Ivory Flow, Silver Flow
Oppervlakken
lappato, mat

Waar onderzoek en kunst samenvloeien

De serie Waterfall van Lea Ceramiche kan met recht worden omschreven als een synthese van kunst en wetenschap. Het concept van keramiek maar dan zo verfijnd en geoptimaliseerd dat er een authentieke leistructuur ontstaat.

Tegelijkertijd zijn de kleuren van deze speciale serie opzettelijk kalm en elegant gemaakt. Waterfall maakt indruk met mooie lichtreflecties en een gedetailleerde leisteen structuur. Tegelijkertijd is Waterfall een reeks die flexibel kan worden gebruikt, omdat deze in vele kleuren en formaten beschikbaar is.

Bestel de serie Waterfall in onze webwinkel tegen de beste prijs!
Artikel: 76

Leisteen ontwerp in vier kleuren

Niet alleen vier kleuren zijn beschikbaar: twee verschillende oppervlakken! Naturale, een matte en natuurlijke afwerking en lappata, een gepolijst oppervlak dat de volledige elegantie van de serie onthult. De hoogwaardige keramiek-serie is verkrijgbaar in de kleuren ivory flow, silver flow, gray flow en dark flow. Het omvat een spectrum van zeer heldere, chique tinten tot diepe, rijke leisteenkleuren.

Formaten om te combineren

De modulaire formaten van Waterfall kunnen uni of in combinatie worden gelegd. De twee maten 30x60 en 60x60 cm passen perfect bij elkaar. Zelfs de formaten 45x90 en 90x90 cm kunnen in verband gelegd worden. Dankzij de gedetailleerde structuur ontstaan authentieke vloerafbeeldingen die er geen twijfel over laten bestaan over de echtheid van de vermeende leisteen. Alleen door de pure elegantie van de serie lijkt het een handgemaakt kunstwerk. Waterfall is een uiting en samengaan van steen en kunst.

Onderzoekdrang bij Lea Ceramiche

De fabrikant Lea Ceramiche heeft er alles aan gedaan om een authentieke leisteenlook te creëren. Daarom is Waterfall geen normale tegelserie. De keramische tegels zijn zodanig verfijnd dat de sedimentlagen die door de tijd ontstaan duidelijk opvallen en een realistische aanblik krijgen. Om dit doel te bereiken heeft de fabrikant speciale inspanningen geleverd door andere steensoorten te integreren zoals Braziliaanse kwartsiet.

Voor buiten

Lea Ceramiche ontwierp ook de Waterfall-serie voor de buitenruimte. Deze lijn, ook wel System L2 genoemd, is verkrijgbaar in de afmetingen 60x60, 90x90 en 45x90 cm met een dikte van twee centimeter. De tegels hebben de antislipklasse R11 die zelfs in natte omstandigheden meer grip biedt. Bovendien zijn de patiotegels, evenals de binnentegels, uitgerust met Microban, een technologie die voorkomt dat microben zich ophopen en vermenigvuldigen. Deze technologie zorgt voor een blijvend hygiënische omgeving.