Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Lea Ceramiche Nextone

Nextone

Lea Ceramiche Nextone is een serie met een traditionele dikte met een gecreëerd optisch steeneffect.
Door het combineren van natuursteen uit vier verschillende steengroeven, met ieder hun karakteristieke tekening, en het toevoegen van originele grafische ontwerpen, is een tegel gecreëert die niet echt bestaat in de natuur, maar wel een natuurlijke esthetische kwaliteit heeft met een uitgebalanceerd effect.

De collectie bevat tevens een decoratieve stijl. Deze wordt uitgedrukt in drie hedendaagse patronen: Line, Dot en Mark en kunnen worden gecombineerd met een natuurlijke of geslepen afwerkingen om een vloeiende, en gecoördineerde omgeving te creëren.

Kleuren

Nextone valt op door zijn vier kleurvariaties: neutrale tonen die gaan van puur wit tot lichtgrijs, en van warm Taupe tot elegant donker, een mengsel van grijs en donkerbruin.

De ontwerpvrijheid met Next Gray ondersteunt de patronen en geometrieën van oppervlakken die aanleiding geven tot driedimensionale sensaties. De uiterste grens van grijs waarop meubels en objecten, kleuren en materialen met een sterke expressieve kracht hun volledige potentieel kunnen tonen.

Grijs met een licht vleugje bruin, geeft Next Taupe oppervlakken een omhullende, zachte en materiële warmte. Een sfeer van intieme ontspanning, ideaal voor elke hedendaagse woonomgeving.

Next Dark drukt elegantie en persoonlijkheid uit en creëert een omgeving met donkere tinten waardoor de kleuren van de accessoires en meubels opvallen. Geschikt voor zowel onconventionele woonconcepten als commerciële ruimtes.