Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch Cadiz Outdoor

Perfecte natuur

Villeroy & Boch Cádiz Outdoor 20 is de buitenvariant van de Cádiz serie.
De natuur imiteren is allesbehalve eenvoudig. Desondanks zijn de steenlook-series volledig in lijn met de trend. De elegantie, gratie en het tijdloze van natuursteen hebben mensen eeuwenlang geïnspireerd. Villeroy & Boch heeft dit enthousiasme aangegrepen om iets bijzonders te creëren: het Cádiz-assortiment voor buitengebruik werd authentiek en tot in detail gerealiseerd. De fijne steentekening en gevarieerde kleurnuances geven de indruk van een echte steen alsof deze rechtstreeks uit de natuur gewonnen is.

 

Keramische steenlook

Maar waarom kiezen voor keramische tegels in plaats van natuursteen? Het antwoord hierop is simpel. Keramische tegels hebben een bijna volledig verzegeld oppervlak zodat mijten of andere micro-organismen geen kans hebben zich op het oppervlak te af te zetten. Dankzij het dichte oppervlak is schoonmaken bijzonder gemakkelijk. Vaak is wat schoon water voldoende om de vervuiling te verwijderen. Met name de buitentegels van Villeroy & Boch zijn echte allround talenten. Ze zijn niet alleen flexibel in gebruik, maar ook na decennia in gebruik nog zo goed als nieuw. Slijt- en krasvastheid behoren tot de onverslaanbare sterke punten van Villeroy & Boch.


Drie kleuren voor buiten

Het outdoor-assortiment van Cádiz is verkrijgbaar in drie kleuren:
Chalk Multicolor, Grey multicolor en Sand.

Sand is de helderste versie, het is een frisse, elegante en zomerse warme kleur die doet denken aan zandsteen.

Chalk
multicolor is een lichte grijstint. Het oppervlak van deze kleur fascineert door gevarieerde kleurnuances.

Grey Multicolor
is de donkerste van alle drie de varianten. Nogmaals, net als bij het variant Chalkt wekken bewust gebruikte kleurverschillen een natuurlijke, elegante flair op.

Formaten van terrastegels

Alle drie de kleuren zijn verkrijgbaar in twee maten: 40x80 of 60x60 cm. U hebt dus de mogelijkheid om uw vloer buitenshuis gevarieerd te leggen. Het gebruik van het rechthoekige formaat op het terras is denkbaar, terwijl het vierkante formaat voor tuinpaden kan worden gebruikt. De bijzonder robuuste en drukbestendige 20 mm dikke terrastegels zijn ook geschikt voor carport- of oprit. Dankzij de rectificatie kunnen de tegels met een smalle voeg worden gelegd. Dit creëert een moderne, rustig vloerbeeld.

Plattelandskarakter maar dan in de stad

Het ontwerp van Cádiz herinterpreteert de landhuisstijl. Dankzij de poederachtige kalksteentinten en de bijzonder natuurlijke uitstraling zijn de tegels een perfecte match voor een landelijke sfeer. Cadiz kan echter ook perfect worden gebruikt in stedelijke gebieden. De natuurlijke uitstraling vormt een aantrekkelijke ondergrond waarbij hypermodern meubilair tot zijn recht komt. Overigens kan de Cádiz-serie perfect worden gecombineerd met andere Villeroy & Boch-series, vooral als je op elegante wijze een overgang van binnen naar buiten wilt creëren.