Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch My Earth

Villeroy & Boch Logo

De natuur in huis

Villeroy & Boch My Earth is een serie van porcellano die creëert een oase van ontspanning.

Ze combineren natuurlijkheid en individualiteit om zo een afstand te creëren tot de dagelijkse werkstress.

De stenen tegels zijn zo ontworpen dat ze vrijwel niet te onderscheiden zijn van natuursteen. De warme kleurnuances dragen bij aan een aangenaam gevoel van ontspanning.

Wellness onder de blote hemel

De tegels kunnen dankzij het hoogwaardige porcellanato zowel voor binnen als buiten worden gelegd. Dankzij hun vorstbestendigheid kan de My Earth-serie ook worden gebruikt voor buitenshuis. De oppervlaktestructuur met reliëf fascineert door veelzijdige en unieke kleurnuances, die anders alleen bij natuursteen voorkomen. De formaten 60x60, 30x60 en 80x80cm biedt talloze ontwerpopties. Ze kunnen op muren en vloeren worden gebruikt.

My Earth een technisch meesterwerk

Villeroy & Boch maakt gebruik van een speciaal procedé in het productieproces van de tegels zodat dit bijna alle tegels een uniek karakter geeft. De subtiele verschillen van de tegels creëren een gevarieerd, natuurlijk beeld zodat er geen twee hetzelfde zijn. Dit geldt ook voor de mozaïeken die beschikbaar bij deze serie. De mozaïeken brengen variatie in een harmonieus totaalconcept en geven een speciaal tintje aan individuele ruimtes of zelfs complete muren.

Compact overzicht van My Earth:

  • Kleurkeuze: lichtbeige, beige meerkleurig, grijs en antraciet
  • Een enorme keuze aan formaten:
    10x30, 10x60, 20x60, 30x30, 30x50, 30x60, 40x80, 60x60, 75x75 en 80x80cm
  • Natuursteen uiterlijk met gestructureerd oppervlak
  • Mozaïeken beschikbaar
Villeroy & Boch, My Earth, beige multicolor
zomers en natuurlijk - de beige kleur zorgt voor een warme, harmonieuze, natuurlijke sfeer.

Villeroy & Boch, My Earth, lichtbeige
My Earth is ook een goede keuze voor wellness en woon-ruimte of voor de badkamer. De helderheid en frisheid van de kleur lichtbeige geeft je huis een natuurlijke uitstraling.

Villeroy & Boch en het brede scala aan creativiteit

My Earth kan voor wellnessruimtes, woonruimten, de badkamer en zowat elke denkbare plek op een flexibele en creatieve manier gebruikt worden. Je kunt steeds creatiever worden als je profiteert van de verschillende formaten: de smalle stripformaten zorgen voor elegante muurconcepten door die te combineren met grotere formaten, om zo een elegante flair te creëren.

Naast de serie "My Earth" zijn niet alleen mooie mozaïeken te koop, maar ook gevarieerde staafmozaïeken. Dit laat ruimte voor veel ontwerpconcepten en ideeën. De plinten maken het mogelijk om uw kamerconcept af te ronden. Onze servicemedewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.

De kleurdiversiteit van de aarde
Villeroy-&-Boch-My-Earth-tegel-antraciet-multicolor Villeroy-&-Boch-My-Earth-tegel-grijs-multicolor Villeroy-&-Boch-My-Earth-tegel-licht-beige Villeroy-&-Boch-My-Earth-tegel-beige-multicolor

 Van heel donker tot heel licht, biedt "My Earth" een kleurengamma dat de juiste nuances biedt voor iedereen. Antraciet, grijs multicolor, beige multicolor en lichtbeige zijn donkere, koele tinten tot zeer heldere, warme nuances. Alle kleuren zijn zorgvuldig geselecteerd: dankzij de fijne structuren en het reliëf zien de tegels eruit alsof ze door de natuur zelf zijn vormgegeven.

Hoogwaardige afwerking

Dankzij de vilbostoneplus-oppervlakteverzegeling zijn de tegels bijzonder vuilafstotend en zeer onderhoudsvriendelijk. De tegels kunnen worden gebruikt in badkamers, keukens, woonkamers, wintertuinen en op terrassen of in wellness ruimtes, waardoor ze extreem flexibel te gebruiken zijn.