Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch Stageart

Villeroy & Boch Logo

Villeroy & Boch Stageart betonlook

Villeroy & Boch Stageart biedt puristische cementtegels. Deze gloednieuwe tegelserie in een tijdloze en minimalistische cementlook zorgt  voor een designcompositie van steen en beton. Voor liefhebbers van de betonlook biedt Stageart de mogelijkheid om de moderne ruimtesfeer een natuurlijk tintje te geven door cement te combineren met steenstructuren en grafische decors.

In totaal omvat de tegelcollectie van Villeroy & Boch twee formaten porcellanato: 30x60cm en 60x60cm. Er is ook het 30x60cm formaat gemaakt van aardewerk, dat alleen geschikt is voor muren, dit geldt ook voor de wanddecoraties die hetzelfde formaat hebben. Alle tegels in de serie zijn gerectificeerd.

Villeroy & Boch Stageart – purisme in vele vormen

Het Stageart wand- en vloerconcept is een combinatie van steen- en cementafdrukken, die zich op de tegels ontvouwen als een ongewoon maar natuurlijk ogend design. De basistegels (geschikt voor wanden en vloeren) zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren:

  • Dust
  • Silver
  • Iron
  • Rust

Voor de wand zijn twee steengoedkleuren met bijpassende reliëfdecors beschikbaar, die zowel het warme als het koelere spectrum met Creme en Light Grey dekken. De decors tonen op een delicate manier kubistische vormen die de installatie een subtiel, artistiek hoogwaardig effect geven. Voor decoratieve doeleinden bevat de serie ook een mozaïek van 7.5x7.5cm.