Villeroy & Boch Urban Jungle Outdoor - Keramische Terrastegels 20mm

Villeroy & Boch

Urban Jungle Outdoor 20

Formaten
80x80
Kleuren
Dark Grey, Grey, Light Grey, Greige
Oppervlakken
mat

Terrazzo maar dan anders.

De Villeroy & Boch-serie Urban Jungle Outdoor 20 toont met een heel speciale terrazzo-look dat de vraag naar dit historische materiaal eindelijk weer is gekomen! Terrazzo was lange tijd in de vergetelheid geraakt en gestempeld als ouderwets.

Terrazzo werd in de vroeger vaak in gangen gebruikt omdat het materiaal zeer robuust en duurzaam is.

Voor Urban Jungle Outdoor 20 koos Villeroy & Boch echter voor een compleet ander terrazzo-ontwerp. De stenen in de visueel nagemaakte cementpasta zijn veel kleiner geworden dan vroeger gebruikelijk.

Als gevolg hiervan heeft Villeroy & Boch er mee bereikt dat de tegels er ondanks het gedetailleerde ontwerp erg rustig en puur uitzien.

Filter naar

Soort
Kleur
Afmeting
Vorm
Oppervlakte
Oppervlakte Look
Materiaal
Gerectificeerd
Stroefheid
Vorstbestendig
Monsterverzending

Een formaat voor een groot oppervlak

Urban Jungle Outdoor 20 is een moderne serie waarvan het puristische en speelse beeld niet alleen wordt weerspiegeld in het ontwerp en de kleuren maar ook het formaat wordt in een eigentijdse stijl geselecteerd: Met 80x80cm zijn de twee centimeter dikke terrasplaten extreem robuust en modern. Zoals gebruikelijk kunnen de tegels ook in dit XXL-formaat in het mortelbed of los in het grindbed, zandbed of in het gazon worden gelegd.

Technische voordelen

Alle buitentegels van Villeroy & Boch zijn gemaakt van porcellanato van vilbostoneplus. Dit speciale porcellanato is bijzonder robuust, krasbestendig en vlekbestendig. Door een afwerking aan de kant van de fabrikant, in vergelijking met gewoon porcellanato, hebben de tegels een langere levensduur.

Villeroy-&-Boch-Urban-Jungle-Outdoor
Villeroy-&-Boch-Urban-Jungle-Outdoor

Vier kleuren voor uw terras

Urban Jungle heeft vier verschillende kleuren voor de buitenruimte. Dit is bijzonder omdat veel buitenseries slechts één tot twee kleuren hebben om uit te kiezen. Dankzij de flexibele kleurselectie kan Urban Jungle Outdoor 20 voor veel verschillende designs worden gebruikt!

De donkerste tint is donkergrijs, een van de expressieve kleuren van Villeroy & Boch! Ondanks donkere nuances is donkergrijs meer een kleur in het midden grijs gebied. Dit komt vooral door de stijl van Urban Jungle Outdoor 20. Een moderne serie in betonlook die hiervoor niet te donkere kleuren kiest.

Villeroy-&-Boch-Urban-Jungle-Outdoor-Dark-Grey 
Villeroy-&-Boch-Urban-Jungle-Outdoor   
Dark-Grey

Grey. Waarschijnlijk de meest klassieke variant is de kleur grey. Deze tint doet nog het meest aan beton denken vanwege zijn helderheid.

 Villeroy-&-Boch-Urban-Jungle-Outdoor-Grey  
 Villeroy-&-Boch-Urban-Jungle-Outdoor
 Grey
Greige is nog enkele tinten helderder.
De beige nuances laten de tegel er warm en comfortabel uitzien.

Villeroy-&-Boch-Urban-Jungle-Outdoor-Light-Grey 
Villeroy-&-Boch-Urban-Jungle-Outdoor
Greige

Light grey. Deze kleur creëert open, heldere buitenruimtes met een moderne flair door hun puristische uiterlijk
 Villeroy-&-Boch-Urban-Jungle-Outdoor-Greige 

Villeroy-&-Boch-Urban-Jungle-Outdoor              
Light-Grey                                                          

Terrazzo insluitsels in beton

Urban Jungle Outdoor 20 is geen klassieke serie in betonlook. Het onderscheidt zich van de normale betonlook door zijn innovatieve ontwerp. In plaats van een effen, unikleurig oppervlak, vertoont Villeroy & Boch met de nieuwe outdoor-serie een afwisselend oppervlak. Kleine insluitsels in een terrazzo-design zijn gewolkt over het royale oppervlak verdeeld.
Terrazzo wordt oorspronkelijk gemaakt van cement, dat is vermengd met kleurrijke steentjes. In het geval van Urban Jungle Outdoor 20 worden de optisch nagebootste steentjes van Terrazzo heel klein en kleurloos gehouden. Ze zijn niet uniform zichtbaar op de betonlook, maar dynamisch verspreid, waardoor een gevarieerd totaalbeeld ontstaat.

Slipweerstand

De merktegels van Villeroy & Boch hebben de slipweerstand R11. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak zelfs bij slecht weer een goede grip biedt. Het hoogwaardige porcellanato van Villeroy & Boch is ook zeer onderhoudsvriendelijk en bestand tegen omgevingsinvloeden, zoals krassen en vlekken.

Blog-slipweerstand-11
Slipweerstand-11