Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch MarmoChic

Villeroy & Boch Logo
Villeroy & Boch Excellence Logo

Marmochic: 

Villeroy & Boch Marmochic is exclusief via ons verkrijgbaar. Deze speciale serie is toegevoegd aan de categorie Excellence Products van Villeroy & Boch. Als een gecertificeerde dealer mogen we deze exclusieve series verkopen. 

Bent u geintresseerd in deze tegel? We maken graag een offerte op maat! 

Marmochic: 

Structuren en kleuren die lijken op de kostbaarste marmeren vloeren en wanden – in een diversiteit zoals je die alleen in de natuur aantreft.
De wand- en vloertegels van aardewerk en geglazuurd vilbostone porcellanato doen denken aan de glans van historische Venetiaanse palazzo’s, maar zijn de uiting van een nieuwe Europese stijl die heden en toekomst beschrijft.

De authentiek overkomende oppervlakken zijn geïnspireerd door drie verschillende soorten marmer. De kleur essential white is gemaakt naar het voorbeeld van wit Calacatta Gold marmer: fijn doorregen met grijze aders en goudkleurige insluitsels.
De kleur dark illusion doet denken aan aan Grigio Collemandina marmer. De tegels zijn doortrokken van fijne lichte aders – een zeer elegante en geheimzinnig aandoende variant. In de kleur deep pearl komt de behaaglijk warme uitstraling van Pietra Grey tot leven, met een glans die doet denken aan de glinstering van grijze parels.

Niet in de laatste plaats valt MARMOCHIC op door zijn creatieve mogelijkheden. Verschillende grootformaten, vormstukken voor hoeken en zijkanten, klassiek moderne en minimalistische decors en decorstrips voor wanden en vloeren, hoge sokkels en traditionele wandafwerkingen staan voor een volmaakte vormgeving – een kwaliteitsniveau dat je vandaag de dag in slechts weinig tegelseries tegenkomt.

Het hoogwaardige karakter wordt niet alleen ondersteund door veel aansprekende details van de aardewerk wandtegels, maar ook door de twee oppervlaktevarianten van het geglazuurde vilbostone porcellanato voor wand en vloer. In de matte versie brengen ze een geheimzinnige glans in de woon- en badkamerambiance. In gepolijste uitvoering zijn de tegels hoogglanzend en zorgen ze net als gepolijst natuurmarmer voor prachtige lichtreflecties.
Villeroy-&-Boch-Marmochic
Villeroy-&-Boch-Marmochic
Villeroy & Boch - Marmochic in de kleur Deep Pearl.
Villeroy-&-Boch-Marmochic
Villeroy & Boch - Marmochic.
Het marmerconcept is op een geloofwaardige manier omgezet in keramiek