Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch Rocky.Art

Villeroy & Boch Logo

Waar natuur en kunst samen komen

Villeroy & Boch Rocky.Art creëert een symbiose van natuursteenlook en bloemmotieven als expressieve decoratieve elementen. De tegels gemaakt van porcellanato en keramiek overtuigen met vijf formaten in vier gecoördineerde nuances, die zich uitstrekken van beige tot grijs, en zijn dus gebaseerd op primitief natuursteen. Het resultaat van deze combinatie laat zich zien!

Hoewel deze unieke steenlook zelf niet in de natuur voorkomt, ziet hij er nog steeds natuurlijk en authentiek uit. Met deze serie kunt u harmonieuze ontwerpconcepten realiseren. De sierlijke decoratieve tegels met een bloemmotief, geïnspireerd op hortensia's, creëren een onmiskenbare sfeer die uw woonomgeving verandert in een visueel hoogtepunt met sterk vergrote bloemdetails.
Villeroy & Boch Rocky-Art
Villeroy en Boch verbaasd met Rockyart door expressieve decoratieve bloemtegels die elke kamer tot een visueel hoogtepunt maken.

De natuur in huis

De eenvoudige wandtegels van keramiek verrassen met een licht en mat oppervlak dat PowderTouch wordt genoemd. Dit geeft het oppervlak een natuurlijke elegantie en een aangenaam gevoel. Rockyart kan worden gebruikt als een enkele afbeelding of als accentuering van afzonderlijke gebieden. De sterke decoratieve tegel van deze serie is bedekt met een speciale overlay van echt glas. De abstracte bloemen zijn vol leven en diepte en zorgen naast bijpassende wandtegels voor een open en rustige sfeer.

Vooral mensen in stedelijke gebieden verlangen naar de natuur. Rockyart maakt een terugkeer naar de natuur mogelijk maar dan binnen de eigen vier muren. Door zijn brede scala aan kleuren flora zet Rockyart bepaalde gebieden optimaal in scene. Deze serie is een symbiose van kunst en natuur die een verband legt tussen natuurlijke authenticiteit en creativiteit.

Het Rockyart-assortiment is vooral aantrekkelijk in badkamers, keukens, slaapkamers en woonruimtes, maar is ook ideaal voor restaurants, boetieks, recepties, hotels en winkels. Dankzij de modulaire formaten, de speciale structuur en de discrete reliëfs in de bloemendecors, past Rockyart in elk soort expressief interieurontwerp.

Rockyart - de tegel voor het speciale moment

De tegels en decoratieve tegels zijn verkrijgbaar in het formaat 33x99 cm en in de kleuren Cotton, Snow en Magical Blue. Magical Blue heeft een diepblauw bloemenontwerp en kan optimaal worden gecombineerd met de basistegels.

Er zijn ook basistegels in het formaat 30x60 cm in de kleuren Cotton en Snow. Voor speciale accenten zijn de basistegels in het formaat 20x60 cm en de kleuren Cotton, Fango, Snow en Pebble. De decoratieve tegels in hetzelfde formaat hebben zachte, bloemmotieven en zachte accenten. Porcellanato tegels en decoratieve tegels in wit zand, Fango, Pebble en Basalt zijn verkrijgbaar in de formaten 60x60 cm, 80x80 cm, 40x80 cm, 30x60 cm en 45x45 cm. Bovendien worden mozaïekdecors in het formaat 7,5x7,5 cm en 30x30 cm aangeboden in de vier kleuren van de basistegel.

Het hoogtepunt van deze serie is de decoratieve tegel gemaakt van geglazuurd porcellanato. Het is beschikbaar in het formaat 30x120 cm en 60x120 cm en de kleur schijnwerpers. Het ontwerp van de decoratieve tegel is vergelijkbaar met het decor Magical Blue, maar heeft lichtere en zachtere tinten en een expressief bloemmotief. Ontdek nu de serie Rockyart van Villeroy & Boch en profiteer van onze scherpe prijzen
Villeroy & Boch Rocky-Art
Rockyart combineert natuur met design en creëert basistegels in verschillende kleuren, die in combinatie met de bloemmotieven een adembenemende sfeer mogelijk maken.