Villeroy & Boch Bernina

Villeroy & Boch

Bernina

Formaten
7,5x60, 15x60, 30x30, 30x60, 60x60, 60x120, 75x75
Kleuren
Antraciet, Beige, Creme, Grijs, Greige
Oppervlakken
mat of gepolijst

Bernina:
Interpretatie van kwartsiet

Veelzijdig, authentiek en verbonden met de natuur: dat is de serie Bernina van Villeroy & Boch. Bijna iedereen heeft deze naam al eens gehoord. Bernina is bekend - en niet zonder reden! De authentieke natuursteenlook van de tegelserie bootst kwartsiet, een voornamelijk fijnkorrelige gesteente, na.

Het oppervlak van de tegels gemaakt van vilbostone keramiek, is overeenkomstig discreet. Kleinere insluitsels zorgen ervoor dat de interpretatie van keramische stenen een in het algemeen rustige, elegante oplossing is voor veel woongedeeltes, van badkamer tot woonkamer.
Artikel: 50

Bernina, een modulaire tegelserie

Keramische tegels van Villeroy & Boch Bernina kunnen op de wanden en vloeren aangebracht worden. Zo kunnen homogene concepten worden gerealiseerd, die zelfs tot de tuin kunnen worden uitgebreid. Bernina is ook verkrijgbaar als terrasplaat! De buitentegels van Bernina zijn te vinden op Villeroy & Boch Bernina Outdoor!
Villeroy & Boch Bernina in antraciet (vloer) en grijs (wand): de serie kan in een mixpatroon worden gelegd, zodat ondanks een rustige, elegante muurschildering een dynamiek op de wanden ontstaat.

 

Villeroy-&-Boch-Bernina-Antraciet

Bernina van Villeroy & Boch is...

• een rustige, elegante tegelserie in steenlook
• verkrijgbaar in antraciet, beige, crème, grijs en grijs-beige
• beschikbaar in 15x60, 30x30, 30x60, 45x90, 60x60 en 60x120cm
• ontworpen met kwartsiet als voorbeeld
• geschikt voor de vloer, muren en buitenruimtes (Bernina Outdoor)

Villeroy & Boch en natuurlijk ontwerp

De oppervlakteafwerking die doet denken aan kwartsiet weerspiegelt wat de natuursteen belichaamt: robuustheid en wilde natuurlijkheid. Het natuursteen toont zich in verschillende tinten en schakeringen - net als Bernina.

Villeroy & Boch biedt de tegels in veel kleuren aan om een creatief ontwerp met de tegels mogelijk te maken. De aders, die onregelmatig over het oppervlak lopen creëren een subtiele verandering in het tegelbeeld.

Villeroy & Boch Bernina in Antraciet (muur) en Greige (vloer)
Een lichte vloer en donkere muren of andersom - met Villeroy & Boch Bernina kunnen innovatieve wegen ingeslagen worden! Reden hiervoor: de grote keuze aan kleuren en formaten.

 

Villeroy-&-Boch-Bernina-Greige
Villeroy & Boch Bernina in Antraciet (muur) en Greige (vloer)
Een lichte vloer en donkere muren of andersom - met Villeroy & Boch Bernina kunnen innovatieve wegen ingeslagen worden! Reden hiervoor: de grote keuze aan kleuren en formaten.

Bernina's kleur en formaat diversiteit

De kleuren uit de serie bevatten zowel lichte en delicate tinten als sterkere, donkerdere kleuren. Als u een licht vloer- en wandontwerp wilt, zijn de kleuren beige, grijs en crème de juiste keuze. Voor een medium tot donker ontwerp, zijn bruin, grijs-beige en antraciet meer geschikt. Bovendien hebt u een uitgebreide selectiemogelijkheid in indelingen. Onder andere de formaten 30x60, 30x30, 60x60, 45x45 cm zijn beschikbaar. Zelfs speciale formaten voor extravagante ontwerpen, zoals zeer smalle formaten zoals 7.5x60 of 10x30 cm, zijn beschikbaar in onze webwinkel.

Individuele decoraties met Bernina

Voor spannende accenten kunt u Bernina-decoratieve tegels gebruiken. Naast chique mozaïektegels biedt de serie veel randen waarvan sommige met gebogen lijnen en sommige met spannende lijnpatronen of zelfs randen van glas. Decoratieve tegels met asymmetrische patronen passen perfect bij de klassieke grootformaat basistegels. Ze kunnen worden gecombineerd met gewone basistegels in hetzelfde formaat of worden gebruikt in een compositie met andere formaten. Zelfs decors met 3D-effecten zorgen voor een heel speciale uitstraling. Bernina staat voor afwisseling!

 

Outdoor: Bernina als Terrastegel

Creëer vloeiende overgangen tussen binnen en buiten. Voor dit doel zijn de terrastegels die elk weer trotseren met een dikte van 2 cm!  Beige, grijs en grijs-beige zijn de kleuren van buitentegels. Natuurlijk zijn ze vorstbestendig en zijn ze, net als de standaardtegels, gerectificeerd. 

Het formaat van de tegels voor gebruik buitenshuis is 60x60cm. Vuil en vlekken worden ook voorkomen op de buitentegels: vilbostonePlus-tegels zijn geïmpregneerd en vuilbestendig. Hoe je de tegels op ideale wijze kunt combineren met de tegels in het interieur, kunt u in een persoonlijk gesprek met onze servicemedewerkers vernemen.