Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch Back Home

Villeroy & Boch Logo

Zacht, natuurlijk en elegant

Villeroy & Boch Back Home heeft als motto; Reflections of Nature. Dit motto weerspiegelt de natuurlijke structuren en de diversiteit van onze Moeder Natuur.

Ontdek Tucson, Hudson, Melrose en de Back Home-serie, die we hier graag willen voorstellen. Ontdek deze eenvoudige, warme serie met zachte, zachte kleuren.

Dankzij het delicate oppervlak ontstaat een subtiele elegantie, die de leefruimte in het juiste licht plaatst.

Back home!

De naam van deze serie geeft de onbeperkte mogelijkheden weer die met tegels kunnen worden gerealiseerd omdat tegels de sfeer in uw kamer aanzienlijk kan beïnvloeden. Het thuisgevoel, een gevoel van kalmte en ontspanning, werd vastgelegd op het oppervlak van een tegel met de zachte tinten van Back Home. Dankzij de zachte structuren ligt de nadruk op het interieur. Het tegelontwerp presenteert zich als een sfeervolle speler in het kamerontwerp waarbij deze discreet op de achtergrond blijft.
Villeroy & Boch Back Home
Villeroy & Boch Back Home
Natuurlijk wit, beige Een lichte, open badkamer met een tijdloze natuurlijke uitstraling. Back Home nodigt u uit om te ontspannen!
Villeroy & Boch Back Home
Villeroy & Boch Back Home