Villeroy & Boch Back Home

Villeroy & Boch

Back Home

Formaten
20x60, 30x60, 45x45, 60x60
Kleuren
Antracite, Beige, Creme, Natuurlijk Wit, Steengrijs, Wit
Oppervlakken
mat, glanzend

Zacht, natuurlijk en elegant

Reflections of Nature: dit is het motto van de nieuwe collecties van Villeroy & Boch die vanaf 2018 worden geproduceerd. Dit motto weerspiegelt de natuurlijke structuren en de diversiteit van onze Moeder Natuur. De gloednieuwe serie van Villeroy & Boch is beschikbaar in onze online shop.

Ontdek Tucson, Hudson, Melrose en de Back Home-serie, die we u hier graag willen voorstellen. Ontdek deze eenvoudige, warme serie met zachte, zachte kleuren.

Dankzij het delicate oppervlak ontstaat een subtiele elegantie, die de leefruimte in het juiste licht plaatst.
Artikel: 32

Back home!

De naam van deze serie geeft de onbeperkte mogelijkheden weer die met tegels kunnen worden gerealiseerd omdat tegels de sfeer in uw kamer aanzienlijk kan beïnvloeden. Het thuisgevoel, een gevoel van kalmte en ontspanning, werd vastgelegd op het oppervlak van een tegel met de zachte tinten van Back Home. Dankzij de zachte structuren ligt de nadruk op het interieur. Het tegelontwerp presenteert zich als een sfeervolle speler in het kamerontwerp waarbij deze discreet op de achtergrond blijft.

Villeroy & Boch Back Home
Villeroy & Boch Back Home
Natuurlijk wit, beige Een lichte, open badkamer met een tijdloze natuurlijke uitstraling. Back Home nodigt u uit om te ontspannen!

Villeroy & Boch Back Home

Villeroy & Boch Back Home