Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch Sparks

Villeroy & Boch Excellence Logo

Terrazzo met historisch character

Villeroy & Boch Sparks waardeert historische verwijzingen naar oude handwerktechnieken in een moderne setting en verrijkt de leefomgeging met waardevolle details. De gedetailleerde tegels brengen de charme van het oude vakmanschap over en bieden met het onderhoudsvriendelijke oppervlak van VilbostonePlus tegelijkertijd duurzame porcellanato tegels.

Deze serie is verkrijgbaar in 120x120cm formaat: door het grote oppervlak zijn er weinig voegen mogelijk, waardoor de authentieke terrazzo look wordt gecreëerd. Het resultaat zijn terrazzo tegels die amper van echt te onderscheiden zijn. Je kunt kiezen uit vier verschillende kleuren, twee warme tinten en twee koelere tinten.

Sparks

De Sparks-serie van Villeroy & Boch is exclusief via ons verkrijgbaar. Deze speciale serie is toegevoegd aan de categorie Excellence Products van Villeroy & Boch. Als een gecertificeerde dealer mogen we deze exclusieve series verkopen. 

Deze serie is via TegelStudio Tienray te bestellen!