Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch Restonica

Villeroy & Boch Logo

Strak en zuiver

Villeroy & Boch Restonica borduurt voort op het karakter van de rustige en zachte, maar ook wilde en ruwe oorspronkelijke natuur zoals die nog voorkomt in het spectaculaire Restonica-dal op Corsica, en vertaalt dit naar keramiek. Geïnspireerd door het rotsachtige berglandschap, door het zonlicht dat weerkaatst in meertjes en door krachtig bruisende watervallen, verbindt het concept gladde aardewerktegels in authentieke steenlook met een uitgewerkte reliëfdecoratie die bijzonder prettig aanvoelt: de grove structuren van de decors contrasteren sterk met de fijne basistegels – indrukwekkend op een groot oppervlak of accentuerend als band of patroon gelegd.

De geglazuurde tegels, verkrijgbaar in twee moderne formaten, zijn ideaal voor moderne wandaankledingen in het hele huis. Met de natuurlijke tinten crème, grijs/beige en antraciet creëren ze afhankelijk van de combinatie met andere kleuren en materialen een heldere, zuivere of beschaafd-rustieke ruimtelijke sfeer. Bijzonder pluspunt: het onderhoudsvriendelijke oppervlak CeramicPlus zorgt voor een grondige hygiëne zonder dat het veel moeite kost – alles wat je nodig hebt is water en een scheutje mild schoonmaakmiddel. Dat bespaart tijd en geld en ontziet het milieu.