Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch Workshop

Villeroy & Boch Logo
Villeroy & Boch Excellence Logo

Textuur en kleur

Villeroy & Boch Workshop bestaat uit gevarieerde texturen en een grote verscheidenheid aan kleuren. Met deze serie produceert de fabrikant een gloednieuw concept. 
De kleurvariatie van de tegels zorgt voor een intens en expressief vintage karakter. De naam Workshop is zeker geen toeval. De serie ziet er oud en versleten uit alsof hij rijk aan geschiedenis is.

De serie spreekt voor zich en wordt geleverd in twee wandformaten, twee vloerformaten en een gestreept decor, mozaïeken en plinten. Een concept voor een volledig succesvol, harmonieus interieurontwerp!

Workshop

De Workshop-serie van Villeroy & Boch is exclusief via ons verkrijgbaar. Deze speciale serie is toegevoegd aan de categorie Excellence Products van Villeroy & Boch. Als gecertificeerd dealer mogen we deze exclusieve series verkopen.