Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch Townhouse

Villeroy & Boch Logo

Het verlangen naar stilte

Villeroy & Boch Townhouse is opgezet als een serie die het stadsleven in de grote steden met de natuur wil verbinden. Er is een verlangen naar ruige natuur, vooral in de grote steden.

Met krachtige leisteeneffecten en delicate pasteltinten creëert de fabrikant een hoogwaardige serie die de natuur combineert met de elegante levensstijl van stedelijke gebieden en kan het voldoen aan het verlangen naar de natuur.

3d effecten met Villeroy & Boch

Antraciet, beige en grijs zijn de leistenen kleuren van Townhouse porcellanato vloertegels. Vanwege de verschillende gradaties in de nuances creëren de basistegels een prachtige leisteenlook. Dit wordt onderstreept door de delicate kleuren die bijna oplichten en een smaakvol gevoel van ruimte creëren.

De wandtegels zijn in tegenstelling tot de zwaar gestructureerde vloertegels subtieler gemaakt van keramiek in de kleuren wit, grijs en beige om zo een rustig totaalbeeld te creëren. De muurtegels zijn bovendien beschermd door de ceramicplus afwerking.

Decoratieve tegels voor levendige accenten

Gebruik de hoogwaardige decoratieve en mozaïektegels voor uw ontwerp in de badkamer of keuken. De mozaïektegels in het formaat 7.5x7.5 cm zijn ook uitermate geschikt voor het aanbrengen van inloop douches met een antislipklasse R9 A.
De plinten zijn in het formaat 10x60 cm en zijn verkrijgbaar in de kleuren antraciet, grijs en beige - evenals de mozaïektegels.

Snel overzicht V&B Townhouse:

  • Kleuren: antraciet, beige, grijs en wit
  • Formaten: 10x60, 20x60, 30x30, 30x60, 45x90 en 60x60cm
  • Elegante decoratieve tegels met patroonontwerpen
  • Mozaïeken beschikbaar (30x30 cm) met 7,5 cm per tegel
  • Antislipklasse R9 A
  • Villeroy & Boch, Townhouse, antraciet
  • Een natuurlijk oppervlak die het ruwe van steen op een elegante manier toont.
Villeroy-&-Boch-Townhouse-Beige  Villeroy-&-Boch-Townhouse-Grijs  Villeroy-&-Boch-Townhouse-Antraciet

De formaten van Townhouse

Elegant, modern en toch dicht bij de natuur presenteren de exclusieve Villeroy & Boch -tegels zich. De formaten zijn ook uitzonderlijk. De wandtegels zijn extreem slank op 20x60cm en kunnen horizontaal of - iets ongebruikelijker - verticaal worden gelegd.
De vloertegels in de maten 60x60 of 45x90cm passen in kleine en grotere kamers. Dit maakt de serie een perfecte keuze voor allerlei verschillende ruimtes. Rond uw kamerconcept af met de bijpassende plinten in het formaat 7.5x60cm.

Villeroy & Boch staat voor kwaliteit

De Duitse fabrikant met zijn hoofdkantoor in Mettlach in het Saarland staat sinds de 18e eeuw voor bijzonder hoge kwaliteit en innovatie. Met Townhouse laat Villeroy & Boch opnieuw zien hoe de eeuwenlange ervaring en het tijdloze design harmonieren. Natuurlijk door leisteenlook gecombineert met zachte pasteltinten en resulteert in een serie die niet is gericht op trends. Met Townhouse kiest u een tijdloze serie die staat voor kwaliteit.

Townhouse voor uw huis

Het hele kamerconcept ademt een stedelijke flair uit met deze wand- en vloertegels en is daarom geschikt voor elke woonstijl: state-of-the-art met veel chroom en glas of rustiek met lichte houttinten. Door deze serie wordt een natuurlijke leefomgeving gecreëerd waar je heerlijk kunt ontspanning. Townhouse biedt u kwaliteit van leven binnen uw eigen vier muren, hetgeen slechts een paar tegelseries kunnen bereiken.

Villeroy-&-Boch-Townhouse
Villeroy & Boch, Townhouse, beige
Er zijn ook mozaïek tegels verkrijgbaar: elegant mozaïek van ongeveer 7,5 cm in de kleur beige.