Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch Natural Blend

Villeroy & Boch Logo
Villeroy & Boch Excellence Logo

Originaliteit is de sterkste kant van de natuur

Villeroy & Boch Natural Blend is ontworpen onder het motto Reflections of Nature. Het doel van deze serie is om authenticiteit, elegantie en de rijkdom aan details van zelfs de eenvoudigste stenen op tegels te projecteren. Naast de series MarmoChic, Tucson, Back Home, Hudson, Urbantones en Melrose, is Natural Blend een van de nieuwe creaties van Villeroy & Boch. Lees meer over de Natural Blend-serie, de drie natuurlijke tinten en de moderne decoratieve elementen!

Natural Blend:

De Natural Blend-serie van Villeroy & Boch is exclusief via ons verkrijgbaar. Deze speciale serie is toegevoegd aan de categorie Excellence Products van Villeroy & Boch. Als gecertificeerd dealer mogen we deze exclusieve series verkopen. 

Bent u geintresseerd in deze tegel? We maken graag een offerte op maat! 

Originaliteit is de sterkste kant van de natuur

Natural Blend is een van de zeven gloednieuwe series van het jaar 2018. Villeroy & Boch ontwierpen deze serie onder het motto Reflections of Nature.

Het doel van deze serie is om authenticiteit, elegantie en de rijkdom aan details van zelfs de eenvoudigste stenen op tegels te projecteren. Naast de series MarmoChic, Tucson, Back Home, Hudson, Urbantones en Melrose, is Natural Blend een van de nieuwe creaties van Villeroy & Boch.

Lees meer over de Natural Blend-serie, de drie natuurlijke tinten en de moderne decoratieve elementen!