Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Castelvetro Naturae Aequa

Een natuurlijk gevoel.

Castelvetro Naturae Aequa is een houtoptiek-serie met een sterk karakter en een authentiek effect. Het natuurlijke van het hout is perfect overgebracht op dit keramisch parket. Hierdoor zijn de uitstraling van hout, samen met de praktische voordelen van een keramische vloer ideaal te combineren met vloerverwarming.

Authentiek hout is veel meer dan alleen een gedetailleerde houtnerf. De structuren op het oppervlak, zoals inkepingen en noesten, moeten voelbaar zijn. Bovendien heeft elke tegel met hout-look een geheel eigen karakter. De gezelligheid en warmte charme van de houten vloer moet worden overgebracht en uitgewerkt. Dat is precies wat Castelvetro heeft bereikt.

Vaak onderschat

De kleur van een tegel met houtlook is net zo belangrijk als het volledige oppervlak. Als u kiest voor een tegel met houtlook, zult u snel merken dat er een grote verscheidenheid aan verschillende houtstijlen is. Afhankelijk van de nerf zien de tegels er rustiger en soms eleganter uit. 

Naast de nerf is er nog een beslissing te nemen die vaak onderschat wordt. Namelijk de houtkleur. Deze beslissing zal bepalend van invloed zijn op de uitstraling die u wilt bereiken in uw huiselijke sfeer. Dat is waarom we de kleuren van de serie in de volgende paragraaf apart beschrijven. 
De serie Naturae Aequa wordt gekenmerkt door een heldere nerf en kleurinsluitsels, evenals de authentieke houtstructuur. Vanwege de algehele delicate kleuren zien de tegels er elegant uit.

Technische gegevens

U kunt Naturea Aqua bestellen in de maten 30x120 en 26x160 cm. De eerste variant is het klassieke plankformaat, de tweede variant een XXL-formaat, dat met name in grote kamers de volle kracht van de houtlook bepaalt. De tegels moeten op een afstand van minimaal 2 mm van elkaar worden gelegd.
Aan U de keuze of de tegels binnen of buiten worden gebruikt. De tegels zijn vorstbestendig en dus wintervast. Met een anti-slip R11 heb je altijd een goede grip. Overigens kan de serie niet alleen op de vloer worden gelegd.Hij is ook geschikt om uw wanden van een "hout-structuur " te voorzien.

Een overzicht van de houtnerf-structuurthema's en het kleurenpalet.

Castelvetro Naturae Aequa - NIX
Deze zeer lichte variant is tijdloos en elegant en voegt iets extra’s toe aan elke denkbare ruimte, of het nu een woonkamer, een foyer of een badkamer is. Nix is lichtgrijs en biedt heldere momenten in het dagelijks leven.
Castelvetro Naturae Aequa - SILVA
Silva is licht van kleur: het doet denken aan zonovergoten hout en heeft subtiele, geelachtige nuances. 
Castelvetro Naturae Aequa - TUR
Tur is rijker bruin, wat zorgt voor een vriendelijke, warme sfeer en kan daarom perfect worden gebruikt in een landelijke stijl.
Castelvetro Naturae Aequa - CASTOR
De kleur Castor is beige-bruin, die er mat crémig uitziet.

Castelvetro Naturae Aequa - CIRRUS 
Deze tegel is hypermodern en gebaseerd op de beton-stijl. De kleur neigt dus naar een lichtgrijs.