Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

La Fabbrica Small

Kleurrijke decortegelsLa Fabbrica Small is een verzameling van nieuwe keramische tegels met aquarellook, waarbij kleur centraal staat. Deze decortegels zijn perfect voor ontwerpprojecten met kleurenpaletten met een eigentijdse stijl. Het ambachtelijke van vroeger wordt gecombineerd met de technologieën van nu. De kleurrijke tegeltjes geven elke ruimte een unieke uitstraling. 

De serie wordt aangevuld met twee intrigerende prints genaamd Trend, moderne tegels met een geometrisch patroon, en Amalfi, een eerbetoon aan de traditie van mediterrane majolica die de essentie van een land gemaakt van betoverende plaatsen. Twaalf kleuren op een glanzend oppervlak met meer dan 100 mogelijkheden wat betreft patronen: elk project heeft zijn eigen stijlidentiteit door de verschillende vormen en formaten.