Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Op maandag 1 april zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. 
Kom dus op 2e Paasdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Team Tegelstudio
Janou | 12-10-2021 2 Minuten

Cersaie beurs Bologna 2021

Cersaie 2021

Cersaie is de grootste internationale beurs voor keramische tegels, badkamer trends, design en architectuur. Met meer dan 600 exposanten, 150.000 m² oppervlakte en meer dan 62.000 bezoekers is het dé plek om nieuwe inspiratie op te doen en de nieuwste collecties van verschillende fabrikanten te bekijken. Nadat het vorig jaar helaas niet door mocht gaan, kon deze beurs twee weken geleden dan eindelijk weer plaatsvinden in Bologna, Italië. Uiteraard waren wij ook aanwezig, en door middel van deze blog willen we jullie op de hoogte brengen van de nieuwste tegeltrends van dit moment. Ook presenteren we graag de nieuwe collecties die we op de beurs hebben ingekocht; deze zijn binnenkort bij ons verkrijgbaar.

Het was weer één groot feest aan ervaring, innovatie en technologie. Op onze Instagram pagina deelden we eerder al een kleine sfeerimpressie.

Trends

Concreto is ook dit jaar weer een veelgevraagd product, in zowel in klassieke grijstinten als in warmere tinten en gekleurde varianten; zowel met een gladde als een ietwat ruigere ondergrond. Doordat het zo’n veelzijdige tegelsoort is, past het bij veel verschillende interieurstijlen; van modern tot industrieel. Ook steenlook tegels zijn nog steeds erg populair. Ze creëren rust en zijn ook veelzijdig inzetbaar. 

De absolute trend winnaar van dit moment is de marmerlook, deze stijl was dan ook goed vertegenwoordigd op de beurs. Deze tegels zie je vooral in (zeer) grote formaten, die er voor zorgen dat het lijkt alsof de ruimte uit één geheel bestaat. Vooral in koude wit, grijs en zwart tinten, maar er zijn ook kleurrijkere modellen verkrijgbaar.

Een andere trend die het goed doet, is de Terrazzo tegel; een combinatie van (gekleurde) stukjes marmer, kwarts of graniet gemengd met gepigmenteerde cement. Deze iconische Italiaanse tegels zorgen voor een unieke en stijlvolle uitstraling.

Nieuwe series

Hieronder kun je al wat informatie vinden over de nieuw ingekochte collecties, ook hebben we al een pagina op onze website aangemaakt waarop je meer beeldmateriaal van de tegels kunt vinden en alvast door de collectiecatalogus kunt bladeren. Veel inspiratie gewenst!

Lea Ceramiche - Masterpiece
We bieden Lea Ceramiche Masterpiece aan in maar liefst tien trendkleuren opgedeeld in twee groepen; 1. Master, geïnspireerd op beton en 2. Piece geïnspireerd op Seminato, deze kunnen zowel goed samen worden gecombineerd als apart worden gebruikt. De collectie is beschikbaar in de maten 30x60, 60x60, 60x210 en 120x120.

Novabell - Lounge
Deze serie met het motto the essence of movement is een zeer milieuvriendelijk product. We bieden Novabell Lounge aan in de volgende trendkleuren: Pearl, Steel, Shadow, Ivory en Earth in de maten 20x20, 30x30, 30x60, 60x60, 60x120, 80x80, 100x100. Deze 5 kleuren staan voor een kleurenpalet van betrouwbaarheid en warmte. De tonen zijn intiem en helder, ze vertellen de nieuwe trends die verband houden met neutraliteit en de visie van habitat als een toevluchtsoord.

Hopelijk konden we je inspireren en nieuwe inzichten geven met deze blog. Als de nieuwe series bij ons verkrijgbaar zijn, laten we het natuurlijk direct weten via onze sociale media kanalen. Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Janou

Ik ben Social Media Marketeer bij Tegelstudio en verzorg content voor alle Social Media kanalen binnen dit bedrijf. Ik houd je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen & trends en deel inspiratie voor alle ruimtes in en rondom huis.

Toon alle artikelen van Janou.

Dit vind je misschien ook interessant