Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Janou | 17-5-2022 2 Minuten

QR code scannen

QR code scannen Tegelstudio producten

Wist je dat...

Wist je dat een deel van onze tegels tegenwoordig ook voorzien zijn van een QR code? Lees er snel meer over, inclusief een gebruiksvriendelijk stappenplan aan de hand van foto's!

QR codes?

Jazeker! Op deze manier kun je namelijk heel eenvoudig direct zien wat de levertijd op een bepaald artikel is, maar ook diverse sfeerfoto’s, productinformatie en de product catalogus van de betreffende tegel oproepen. Daarnaast kun je snel en gemakkelijk een bestelling plaatsen door het artikel in de winkelwagen te plaatsen. We leggen je graag in een paar simpele stappen uit hoe je hier zelf bij je volgende bezoek gebruik van kunt maken.


STAP 1:
Pak je mobiele telefoon erbij.STAP 2:
Open je camera of QR code scanner op je telefoon en richt de camera op de QR code.STAP 3:
Scan de QR code.

 

STAP 4: 
Klik op de link die in het beeld verschijnt en de website van het desbetreffende artikel opent zich vanzelf in de browser.STAP 5:
Scrollen maar!  Kom je snel een keertje langs om het zelf uit te proberen?
Janou

Ik ben Social Media Marketeer bij Tegelstudio en verzorg content voor alle Social Media kanalen binnen dit bedrijf. Ik houd je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen & trends en deel inspiratie voor alle ruimtes in en rondom huis.

Toon alle artikelen van Janou.

Dit vind je misschien ook interessant