Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Bijdragen aan de categorie

Info

10-3-2023
Keramisch parket

Keramisch parket

Keramisch parket oftewel tegels met een hout-look worden steeds meer toegepast in onze woonruimtes, dit komt vooral door de vele voordelen van keramisch hout. Ben je benieuwd welke voordelen keramisch parket heeft tegenover een echte houten vloer, lees dan snel verder.
17-5-2022
QR code scannen

QR code scannen

Wist je dat een deel van onze tegels voorzien zijn van een QR code? Lees er snel meer over, inclusief gebruiksvriendelijk stappenplan!
3-3-2022
Tegels en voegen matchen: zo kies je de juiste voegkleur

Tegels en voegen matchen: zo kies je de juiste voegkleur

Je hebt de perfecte tegels gevonden voor je badkamer, keuken, woonkamer of een andere ruimte in of buitenshuis. Maar dan komt de volgende stap, de afwerking. En bij die afwerking hoort natuurlijk ook het kiezen van de juiste voegkleur, maar hoe doe je dit nu goed? Wij vertellen je er alles over!
11-01-2022
Wat zijn keramische tegels?

Wat zijn keramische tegels?

Je bent op zoek naar nieuwe tegels voor in je huis, maar er is zo ontzettend veel te kiezen. We zetten vandaag de keramische tegels in de spotlight. Wat houdt deze term nu precies in; welke tegels vallen allemaal onder deze noemer en wat zijn de voor- en nadelen van deze tegelsoort? Je leest het allemaal in deze informatieblog!
10-12-2021
Hoe deel je je badkamer optimaal in?

Hoe deel je je badkamer optimaal in?

Nadat je inspiratie hebt opgedaan en weet wat je ongeveer in je badkamer wilt hebben, is het slim om naar de indeling te gaan kijken. In deze blog geven we je vast een aantal tips mee voor de indeling van ieder type badkamer.
09-11-2021
Welke voegbreedte moet je aanhouden?

Welke voegbreedte moet je aanhouden?

Nu de tegels mooi gelegd zijn, is het tijd om te gaan voegen! Ben je benieuwd naar wat nu de juiste voegbreedte is voor jouw tegels? In deze blog vertellen we je hier graag meer over. Daarnaast geven we ook nog een aantal tips & tricks, dus lees snel verder!
24-09-2021
Een nieuwe badkamer... Wat kost dat eigenlijk?

Een nieuwe badkamer... Wat kost dat eigenlijk?

Als je hier terecht bent gekomen, is de kans groot dat je al een tijdje rondloopt met de vraag wat jouw nieuwe droombadkamer nu precies zal gaan kosten. Wil je hier meer over weten, lees dan snel verder!