Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Bijdragen aan de categorie

Moodboard

06-11-2023
Moodboard Challenge 02

Moodboard Challenge 02

Met de Logico Cosmo Sand tegel van Sant’ Agostino als basis gingen Anne en Kayleigh de uitdaging aan om het leukste beeld te creëren. Welk moodboard is jouw favoriet?
06-11-2023
Copper Earth

Copper Earth

Ons Copper Earth moodboard straalt rust, comfort en elegantie uit. De combinatie van deze prachtige tinten creëren een warme, rustgevende sfeer. De mooie decortegel in het midden, uit de Compass serie van Mainzu, geeft het geheel direct zowel een strak als ook een speels uiterlijk.
06-11-2023
Copper Earth

Copper Earth

Je zult misschien denken; groen met roze? Wel ja! Op Pinterest vind je de meest prachtige groen met roze badkamer inspiratie. In onze story hebben we een aantal van onze favorieten op een rijtje gezet. We raakten meteen enthousiast en hebben voor jullie dit "Colorful Mix" moodboard gecreëerd. Hopelijk worden jullie er ook blij van!
06-11-2023
Copper Earth

Copper Earth

Terrazzo anno 2023/2024. Waar voorheen de terrazzo van vroeger zo goed mogelijk werd nagebootst zie je nu, eind 2023 juist een meer abstracte vorm met grotere vlakken en diverse kleuren. Het is mix van Terrazzo en Ceppo di gré. Prachtig in combinatie met de tinten die je terug ziet in de vlakken en dus met vele soorten tegels te combineren.
03-11-2023
Black Patterns

Black Patterns

Zwart hoeft helemaal niet saai te zijn, dat bewijst dit gezellige moodboardje wel! Door te werken met verschillende materialen, vormen en tinten creëer je toch een speels geheel.
03-11-2023
Funky Terrazzo

Funky Terrazzo

De start van de herfst staat alweer voor de deur, hoog tijd om wat meer warmte in huis te brengen. De oranjetinten van een van onze bestverkopende series ‘Marazzi – Zellige’ maken het tot een gezellig geheel. Door de decor tegels te combineren, creëer je direct een speels effect.
03-11-2023
Nude Shades

Nude Shades

Prachtige lichte kleuren en tinten die toch veel warmte uitstralen? Dat kan gewoon! In onze webshop vind je al deze mooie tegels en nog veel meer!​​​​​​​​
03-11-2023
Terrazzo Chic

Terrazzo Chic

Twee verschillende prints gaan niet samen? Juist wel; bewijst dit moodboard! ♡ Door dezelfde kleuren in beide dessins en ook in de andere tegels terug laat komen, creëer je een chique terrazzo look.
03-11-2023
Sandy Concrete

Sandy Concrete

Moodboards zijn de perfecte manier om geïnspireerd te raken en om deze inspiratie met anderen te delen. Deze zanderige en betonnen kleuren zorgen samen voor een mooi, zacht geheel en de grafische decortegeltjes geven het een speelse touch.⠀⠀
03-11-2023
Retro Chic

Retro Chic

De combinatie van de verschillende kleuren, patronen en materialen zorgt voor een gezellige retro uitstraling. Zoals je je ziet kun je best twee patronen met elkaar combineren en ook nog wat kleur toevoegen, zonder dat het meteen té druk wordt.