Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Janou | 3-2-2023 2 Minuten

Versaille tegels: Ricordi & Les Bois

Als je ons al een tijdje volgt, ken je ze natuurlijk al wel: prachtige keramische houtlook tegels die niet meer van echt hout te onderscheiden zijn. Vandaag stellen we graag een speciaal soort houtlook tegels aan je voor, namelijk de Versailles.

Versaille tegels, houtlook tegels Sant Agostino Ricorde, Kronos Les Bois

Versailles

Wat is een Versaille tegel? Een klassieke keramische houtlook tegel met diagonaal vlechtwerk, ingekaderd in een vierkant. De tegels hebben hun naam te danken aan Château de Versailles, vanwege het koninklijke gevoel dat ze uitstralen. Het patroon van de Versailles is elegant en geeft zeker ook een unieke uitstraling aan de ruimte waarin ze gelegd worden.

Vroeger werden ze vooral gebruikt in paleizen, kastelen en grote landhuizen, maar tegenwoordig zijn ze in verschillende interieurs te vinden. Zo passen ze zowel zeer goed in een landelijk als ook in een modern, design interieur omdat ze warmte uitstralen. Graag laten we aan de hand van twee series zien wat de Versailles allemaal voor jouw droomkamer kunnen betekenen.

Sant' Agostino Ricordi

De eerste serie die we graag aan jullie voorstellen is de Ricordi collectie van Sant' Agostino. Deze creëert indrukwekkende interieurs, vereenvoudigt het dagelijks onderhoud en biedt alle voordelen van keramiek in termen van weerstand en bruikbaarheid. De collectie biedt drie verschillende patronen in het klassieke vierkante 90x90-formaat met de geometrische compositie welke het resultaat is van een uitgebreide iconografische studie, elk patroon is verkrijgbaar in 2 kleuren.

Kronos Ceramiche Les Bois

De tweede serie is Les Bois van Kronos Ceramiche, een unieke noviteit die hout op een nieuwe en ongewone manier interpreteert. Een houtlook die je kunt voelen. Noesten die kunnen worden gevoeld. Nerven die je met gesloten ogen met je hand kunt voelen.

Ontdek deze houtserie die wordt gekenmerkt door donker, expressief hout. Met deze porcelanato tegels krijgt de sfeer niet alleen een natuurlijke helderderheid, maar is ze ook voelbaar.

Royal touch

Hopelijk vallen deze houtlook series met royal touch net zo goed in de smaak als bij ons! Mocht je interesse gewekt zijn; op de gelinkte seriepagina's vind je nog meer details en inspirerend beeldmateriaal.

Dit vind je misschien ook interessant