Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Artikel van deze auteur
Kayleigh
Kayleigh
Ik ben Online Content Creator bij Tegelstudio en houd je op de hoogte van de nieuwste collecties, trends en ontwikkelingen op het gebied van tegels en sanitair. Mijn specialiteit, trends en lifestyle onderwerpen!
10-3-2023
Keramisch parket

Keramisch parket

Keramisch parket oftewel tegels met een hout-look worden steeds meer toegepast in onze woonruimtes, dit komt vooral door de vele voordelen van keramisch hout. Ben je benieuwd welke voordelen keramisch parket heeft tegenover een echte houten vloer, lees dan snel verder.
30-06-2023
De 12 beste tips voor kleine badkamers

De 12 beste tips voor kleine badkamers

Soms moet je roeien met de riemen die je hebt. Als de ruimte van de badkamer klein is ben je vaak erg beperkt in je keuze. Je moet dan proberen de beschikbare ruimte zo effectief mogelijk te gebruiken. We hebben 12 tips voor het inrichtten van kleine badkamers voor je op een rijtje gezet.
19-05-2023
De ultieme ontwerp-tip voor jouw badkamer

De ultieme ontwerp-tip voor jouw badkamer

Deze designtip voor de badkamer is eenvoudig te gebruiken en heeft een immens effect! In deze blog leggen we uit hoe je een heel eenvoudige techniek kunt toepassen om jouw badkamer veel levendiger te maken, onafhankelijk van de tegels die je kiest!
19-05-2023
Tegeltrends: zwart en wit is weer „in“

Tegeltrends: zwart en wit is weer „in“

Trends, we kennen ze allemaal. Ook in de tegelwereld werken we veel met trends. Met wisselende trends maar ook trends die tijdloos zijn en altijd blijven. Deze keer gaan we het hebben over de laatste categorie, tijdloze en blijvende trends.
29-11-2022
Charges en kleurnuances

Charges en kleurnuances

Charges en kleurnuances: hoe ontstaan kleurverschillen binnen eenzelfde serie, wat moet je hierover weten en hoe kun je ervoor zorgen dat je bij een eventuele nabestelling de juiste kleurbatch krijgt? Je leest het allemaal in deze blog!
3-3-2022
Tegels en voegen matchen: zo kies je de juiste voegkleur

Tegels en voegen matchen: zo kies je de juiste voegkleur

Je hebt de perfecte tegels gevonden voor je badkamer, keuken, woonkamer of een andere ruimte in of buitenshuis. Maar dan komt de volgende stap, de afwerking. En bij die afwerking hoort natuurlijk ook het kiezen van de juiste voegkleur, maar hoe doe je dit nu goed? Wij vertellen je er alles over!
05-05-2023
Terras en woonkamer samengevoegd

Terras en woonkamer samengevoegd

Met het streven om binnen en buiten met elkaar te verbinden krijgt vooral het terras steeds meer aandacht als onderdeel van het interieur. Van een plek die slechts als overgangszone tussen binnen en buiten heeft gefungeerd, nemen architecten en interieurdesigners steeds vaker het terras rechtstreeks op in hun interieurontwerp.