Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Kayleigh | 30-06-2023 2 Minuten

Modulaire tegelseries

On onze showroom en webshop vind je talloze tegelseries waar ook modulaire maten van zijn. Dit betekent dat de tegels niet alleen beschikbaar zijn in één formaat, maar in verschillende combineerbare formaten.

Modulaire tegels

Modulaire tegels

On onze showroom en webshop vind je talloze tegelseries waar ook modulaire maten van zijn. Dit betekent dat de tegels niet alleen beschikbaar zijn in één formaat, maar in verschillende combineerbare formaten. Je kunt bijvoorbeeld een mix van de diverse formaten maken in een bepaald verband. Je creëert een karaktervol, expressief beeld van de vloer, zonder de rust en elegantie van de vloer te onderbreken.

Modulair betekent bij tegels vaak dat de formaten niet alleen combineerbaar zijn maar dat ook de beschikbare kleuren uitstekend harmoniseren. Dit maakt het bijzonder eenvoudig om kleurencombinaties te realiseren. De nuances van een serie zijn in veel gevallen zo ontworpen dat ze harmoniseren met elkaar. Vaak kan men binnen een serie warme en koele tinten vinden die bij elkaar passen. Als je niet zeker weet of een bepaalde serie modulair is, kan ons verkoopteam je graag van dienst zijn.

Een mooi voorbeeld van een modulaire vloer is de Emil Ceramica – Chateau. Deze karakteristieke vloer doet een beetje denken aan een oude kasteelvloer, alleen dan met alle voordelen van nu. https://www.tegelstudio.nl/nl/emil-ceramica-chateau.html

Ook de serie Montpellier van Fioranese is goed te combineren en daardoor uitermate geschikt om een modulair verband mee te maken.
https://www.tegelstudio.nl/nl/fioranese-montpellier.html
Kayleigh

Ik ben Online Content Creator bij Tegelstudio en houd je op de hoogte van de nieuwste collecties, trends en ontwikkelingen op het gebied van tegels en sanitair. Mijn specialiteit, trends en lifestyle onderwerpen!

Toon alle artikelen van Kayleigh.

Dit vind je misschien ook interessant