Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Kayleigh | 21-08-2019 2 Minuten

Met CeramicPlus verbeterde tegels kort uitgelegd

Ceramic Plus is een uniek door Villeroy & Boch ontwikkeld procedé om keramische tegels te verzegelen.

CeramicPlus tegels van Villeroy & Boch

Speciale behandeling

CeramicPlus wordt door Villeroy en Boch aangeduid voor tegels die een speciale behandeling hebben ondergaan waarbij een extra laag aangebracht wordt om de tegel extra te verzegelen.
Het effect is dat de tegel eenvoudiger te reinigen is en een langere levensduur heeft.
Een van de grote voordelen van de met CeramicPlus veredelde tegels is hun krasvastheid.
Door de verzegeling worden de tegels robuuster. Op basis van de oppervlaktebehandeling blijven de tegels langer mooi en wordt het glazuur beschermd zodat de tegel lang zijn oorspronkelijke uitstraling behoudt.

Hygiënische voordelen van CeramicPlus

De met CeramicPlus behandelde tegels bezitten een bijzonder hygiënisch oppervlak. Dat komt onder andere door het feit dat water zonder achterlaten van resten kan worden opgedweild. Dat spaart tijd omdat de vloer zich eenvoudig laat afdoen met een vochtige dweil. Je hebt ook veel minder reinigingsmiddel nodig omdat vuil zich niet aan het oppervlak hecht. Hierdoor is de vloer eenvoudig met water te reinigen.  

Besparing bij reinigen

Volgens Villeroy & Boch is de tijd die nodig is om de vloer te reinigen slechts 10% in vergelijking tot normale zonder CeramicPlus behandelde vloeren waarbij aangetekend dient te worden dat men ook slecht 10% van het reinigingsmiddel nodig heeft. Tevens zijn de tegels water en olie-afstotend waardoor het reinigen extra gemakkelijk wordt gemaakt. Vooral kosmetica en hygiëneproducten zoals douchegel of shampoo laten zich eenvoudig afspoelen.
De meeste van onze Villeroy & Boch wandtegels zijn met CeramicPlus behandeld. Op de afbeelding is duidelijk weergegeven wat het effect van de behandeling is.

Villeroy & Boch series met CeramicPlus

Moonlight
Moonlight is bijvoorbeeld een serie die met CeramicPlus is behandeld. Hierdoor zijn zowel de matte als de glansuitvoering heel eenvoudig te reiningen.

Melrose
Deze wandtegel is in natuur en wit in zowel glans als mat verkrijgbaar en is met CeramicPlus verbeterd.
De decor en mozaïektegels zijn echter door hun complexe structuur niet behandeld.

Houston Wall
Houston Wall behoort ook tot een van de producten waarbij het CeramicPlus procedé is toegepast. De serie bestaat uit 2 kleurvarianten: wit en beige in het formaat 30x60. Een lichte textuur imiteert zachte ribbels op het oppervlak van de tegels.  
Kayleigh

Ik ben Online Content Creator bij Tegelstudio en houd je op de hoogte van de nieuwste collecties, trends en ontwikkelingen op het gebied van tegels en sanitair. Mijn specialiteit, trends en lifestyle onderwerpen!

Toon alle artikelen van Kayleigh.

Dit vind je misschien ook interessant