Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Janou | 30-12-2022 5 Minuten

Droombadkamer Leonie ter Veld

Op de éen na laatste dag van het jaar willen we graag dit toffe project nog een keer met jullie delen in vorm van deze blog. Voor het geval dat jullie ons de afgelopen tijd op Instagram gevolgd hebben, is het jullie vast niet ontgaan dat we samen met Leonie ter Veld op zoek zijn gegaan naar zowel haar droombadkamer als die van haar partner Jan.

Inspiratie

Leonie en Jan hebben een tijd terug een bouwval gekocht en wonen er inmiddels al in! Helemaal verbouwd vol met liefde naar hun eigen stijl en wij mochten ze helpen bij het realiseren van hun badkamer. Ze maakten een afspraak in onze showroom in Tienray en werden geholpen door een van onze specialisten. Toen ze de showroom binnenstapten hadden ze eigenlijk nog helemaal geen idee wat ze nu precies wilden met de mooie, grote ruimte die ze beschikbaar hadden voor hun nieuwe badkamer.

Wel hadden ze duidelijk wat ze wél en niét mooi vonden, wat enorm hielp! Tijdens het gesprek en aan de hand van Pinterest inspiratie werd al snel duidelijk dat ze lange verticale tegels erg leuk vonden en ook kleur niet mocht ontbreken. Zo gingen ze samen met de specialist aan de slag en aan het einde van de afspraak was het dan zo ver: ze hadden hun droombadkamer nu toch echt samengesteld. 

Droombadkamer

Ben je benieuwd geraakt voor welke artikelen ze uiteindelijk gekozen hebben en hoe het resultaat er uit ziet? Dat zetten we hieronder graag even voor je op een rijtje:

Kranen

De prachtige kranen die in deze badkamer te vinden zijn, zijn allemaal van de serie Slimline van het merk Jee-O. Deze serie bestaat uit een wanddouche, badvullers en wand- en opbouwkranen. Op onderstaande foto zie je de opbouw wastafelkranen met ééngreepsmengkraan en de vrijstaande badvuller met éengreepsmengkraan met omsteller cartridge en handdouche.

Wasmeubel & waskommen

De T-Edge waskommen van het merk Globo in het formaat 54x37x16cm zijn verkrijgbaar in maar liefst 15 verschillende kleuren. Van deze mooie 'bluette' blauwe tint tot groen, roze en zeker ook wat meer neutrale tinten; zo zit er ook zeker wat voor jou bij! 

Het wasmeubel is, net als de spiegel, van INK. Er is gekozen voor de serie P2O; 2 wastafelonderkasten van 120x65x45cm met elk 2 push to open lades in de prachtige kleur Fineer Natur.

Tegels

In deze badkamer zijn drie verschillende tegels gebruikt. Allereerst de witte tegel met zwart strepen patroon van TopCollection Matrix Neo. Met dit design zijn meerdere combinaties mogelijk door de richting van de tegels te draaien, lijken de grafische combinaties namelijk eindeloos. De terrazzo look tegel van TopCollection Granicer Verona Stone haalt inspiratie uit de traditionele terrazzo vloeren en is nauwelijks van echt te onderscheiden. Doordat de keramische geglazuurde vloertegels onderhoudsbrij zijn en een R10 anti-slip waarde hebben, zijn ze uitermate geschikt voor de badkamer. Als laatste de Emil Ceramica TotaLook die in drie verschillende varianten in deze badkamer verwerkt is. De blauwe tegels zijn er in zowel mat als glans uitvoering, daarnaast zijn er ook nog witte matte tegels van deze serie gebruikt.

Bad

Het rechthoekige bad past perfect in deze ruimte en is van Villeroy & Boch. De serie is Loop & Friends genaamd, de afmetingen zijn 1700x760mm en er is voor de kleur wit alpin gekozen. De badpoten, verlengde afvoer- en overloopcombinatie zijn ook van Villeroy & Boch.

Spiegels

Er is gekozen voor twee mooie ronde spiegels van 80cm met mat gouden kader. De SP15 spiegels van INK is ook verkrijgbaar in de afmetingen 40, 60, 100 en 120 cm. Naast de mooie mat goud look kun je ook kiezen voor mat zwart, mat wit, geborsteld rvs of geborsteld koper. De omlijsting geeft een extra dimentie aan de spiegels en is gemaakt van aluminium.

Douchekraan

De douche combinatie 02 bestaat uit een wand douche gecombineerd met wand douchekophouder, een kleine douchekop, wand handdouche, thermostaat, en stopkranen. Ook deze zijn, net als alle andere kranen in deze badkamer, in goud rvs.

Advies op maat

Onze tegel- en sanitair showroom ligt aan de Spoorstraat 61 in Tienray (Limburg) en bestaat uit maar liefst 2500 m² met ruim 60 voorbeeld opstellingen, waar je inspiratie kunt opdoen. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van jouw droombadkamer. Of je nu al precies weet wat je wilt of nog helemaal geen idee hebt; een adviesgesprek is altijd een goed idee! Zo word je voorzien van (nog) betere inzichten in wat er allemaal mogelijk is en de combinaties hiervan. Ook kan er gezamelijk een 3D tekening gemaakt worden, waardoor je de ruimte echt tot leven ziet komen. Kom je in het nieuwe jaar ook een keer langs?

Dit vind je misschien ook interessant