Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Kayleigh | 09-09-2022 3 Minuten

Binnenkijker Kayleigh

Binnenkijkers Badkamer Kayleigh
De badkamer en suite van onze collega Kayleigh. Door een inbouwkast in de slaapkamer op te offerten ontstond een ruimte voor een vrijstaand bad en een wastafelmeubel. 
De originele badkamer zit bij de buren, en doordat de 'normale' badkamer lang en smal is was er geen plaats voor een bad, daarom hebben ze op de slaapkamer een badkamer en suite gecreëerd. 
Want wat is er nu fijner dan op een regenachtige, koude dag in een warm bad stappen?

Binnenkijker Kayleigh

binnenkijkers
binnenkijkers
binnenkijkers
binnenkijkers
binnenkijkers
binnenkijkers
binnenkijkers
binnenkijkers


Een collega verkoper tipte om ook een wastafelmeubel op de slaapkamer te plaatsen, daar was genoeg plek voor en het is echt ideaal. De inspiratie vond Kayleigh op Pinterest. Het groene plafond was het uitgangspunt, daarbij heeft ze de tegels en accessoires uitgezocht. 
De Frammenti Nero Micro tegels lijken op echt Terrazzo, doordat je de voegen bijna niet ziet denken veel mensen dat het een echte ouderwetse terrazzo vloer is. 
De slaapkamer heeft ze door haar verkoopcollega laten uittekenen in 3D, zodat ze een goed beeld kreeg van de verhoudingen. Door de materialen (tegels, verfstaal, accessoires en kranen) bij elkaar als moodboard te leggen kun je goed zien of het geheel bij elkaar past. Een tip: maak van dit moodboard een foto zodat je het later nog eens terug kunt zien en in alle rust kunt bekijken. Nog steeds enthousiast? Dan go for it! 

Dit vind je misschien ook interessant