Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Keraben Mood

Structuur is alles dat telt

Keraben Mood is een serie waarbij het ware karakter pas tot uitdrukking komt door de hoeken en randen, en het vooral van zijn structuur moet hebben. Verschillende en tastbare patronen voegen dynamiek en kracht toe aan hun oppervlak. Soms denk je aan perkament en soms aan ruwe pleisterwerk. In elke versie laat de serie echter karakter zien. Dankzij de diverse oppervlaktestructuren, kun je jouw eigen interieurontwerp realiseren. Ervaar met Mood individuele muurconcepten in wit!

Schaduwspel

Niet door kleuren, maar door hun structuren wil de Mood-serie een expressieve maar toch zachte sfeer creëren. Modern maar toch tijdloos elegant. Daarom is Mood slechts in één kleur verkrijgbaar. In een puur, nobel wit. Door hun structuren creëert de serie echter een spel met verschillende grijstinten, waarbij de gearceerde delen van de tegel donkerder lijken en de uitstekende 3D-elementen waarop het licht valt het helderst. Daarom verandert de sfeer ook afhankelijk van het lichtspel op de tegels. Vooral bij indirecte verlichting creëert Mood indrukwekkende muurschilderingen die sensualiteit en elegantie uitstralen.

Verschillende varianten

Mood is in vier verschillende ontwerpen verkrijgbaar. Natuurlijk kunnen de verschillende structuurtegels ook met elkaar worden gecombineerd. Toch zegt Mood: minder is meer. De beste manier om Mood te combineren, is door de eenvoudige Mood-Blanco met tegels te combineren met een van de andere tegelvariaties met meer delicate patronen,
Mood-Oblique,   
keraben mood oblique blanco 30x90
Keraben Mood Oblique Blanco 30x90
Mood-Oblique is de meest lineaire variant. Het heeft expressieve, horizontale lijnen die duidelijk afsteken bij het heldere oppervlak.

Mood-Strata   
De afwijkende Mood Strata heeft ook horizontale lijnen. Deze lijnen zijn echter niet zo strak en lijken eerder met de hand gebeiteld.
Mood-Oceanic
keraben mood oceanic blanco 30x90
Keraben Mood Oceanic Blanco 30x90
Mood-Oceanic, heeft meer het uiterlijk van een geruit wateroppervlak waar de wind zachtjes mee speelt. 

Het formaat: xxl stijl

Keraben heeft de Mood-tegels in een bijzonder groot formaat ontworpen. Het formaat 30x90 cm werd
uitgekozen voor de tegels. Op zo'n groot oppervlak heeft de structuur van de tegels een bijzonder sterk effect. In het bijzonder zijn de 3D-oppervlakken goed uitgedrukt, omdat de tegels minimaal worden onderbroken door voegen. Omdat de tegels ook zijn gerectificeerd, kan een zeer smalle voeg van 2 millimeter gerealiseerd worden. Bij Mood is het aan te bevelen een witte voegkleur te kiezen, zodat de structuren zo min mogelijk worden verstoord.

Effectief ontworpen

Om het volledige potentieel van Mood te benutten, moeten niet alleen de tegels Mood-Blanco, maar ook de structuurtegels Oblique, Strata en Oceanic vlak worden gelegd. De tegels zijn expliciet ontworpen om op hele muren te worden aangebracht. Pas dan bereik je het volledige effect.