Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Keraben Naturwood

Keraben Naturwood is een perfecte imitatie van echt hout. De nerf, het lichte kleurenspel en de zachte structuren die kenmerkend zijn voor hout, worden weerspiegeld in het oppervlak van de tegel.

De serie Naturwood is verkrijgbaar in in totaal vijf verschillende kleuren die het brede spectrum van verschillende houttinten dekken. Bovendien biedt het typische formaat van 20x120 cm en het praktische formaat van 60x120 cm veel vormgevingsmogelijkheden.

Deze serie brengt de natuurlijke schoonheid van hout naar jouw interieur met een moderne twist, en creëert een warme en uitnodigende sfeer in elke ruimte. Of je nu een rustieke, landelijke stijl ambieert of een moderne, minimalistische benadering verkiest, Naturwood biedt een breed scala aan kleuren en ontwerpen om aan jouw persoonlijke smaak en interieurbehoeften te voldoen.

Ze zijn bestand tegen krassen, slijtage en vocht, waardoor ze geschikt zijn voor vloeren en wanden in zowel drukbezochte ruimtes als vochtige omgevingen zoals badkamers en keukens.