Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Keraben Future

Nieuwe trend dient zich aan

Keraben Future staat voor expressieve uitdrukking, kleurovergangen en opwindende dynamiek die op het oppervlak verschijnen. De fabrikant is voortdurend bezig met het onderzoeken van haar producten en bewees met deze serie opnieuw zijn grote innovatiedrang.  Future wil niet bedeesd of onopvallend zijn. Future toont in volle kracht wat een tegelvloer kan doen! In het bijzonder in een modern interieur, dat voldoende ruimte biedt voor deze spectaculaire serie, laat Keraben zien wat erin zit.

Roestig metaal

Het uiterlijk van Future is gebaseerd op roestig metaal. Daarom is de serie perfect voor het voltooien van een industriële stijl. Dankzij een keuze uit zeven verschillende kleuren, kan deze perfect worden aangepast aan elk interieur. Omdat de reeks gepolijst is, ontstaat een glanzend, mat totaalbeeld. Dit geeft Future een speciale, elegante toets. Het resultaat is een state-of-the-art uiterlijk van elegantie dat een industrieel statement maakt in elke kamer, of dit nu in een privé-woongedeelte is, in grote openbare foyers.

Zeven kleuren - zeven keer Future

De kleuren van de serie zijn compleet anders. Dat komt omdat de zeven kleuren een enorm kleurenspectrum beslaan. De eenvoudigere varianten zijn Gris, Grafito, Beige en Blanco. Deze vier kleuren bewegen zich in het grijsachtige kleurbereik. Naast deze gedempte kleuren werpt Future ook licht op andere industriële trends: Oxido met groenachtige minuscule insluitsels; Negro, een bijna zwarte variant; en Cobre, in de klassieke bruin-roodachtige roestlook.
Keraben - Future: Roestig metaal
Keraben - Future: 7 kleuren

Future formaten

De trendreeks Future speelt in op bijna elke wens voor specifieke formaten: van heel groot tot klein en elegant. Je vindt alles bij Future. Met het grootste formaat, 100x50 cm, kunnen zelfs grote kamers in een representatieve stijl worden ontworpen. De volgende kleinere versie is het formaat 75x75 cm. Daarnaast biedt Keraben de serie in het geavanceerde formaat 37x75 en het klassieke 60x60-formaat. De reeks kan op de muur aangebracht worden en op de vloer worden gelegd en biedt naast de basistegels ook twee chique mozaïeken.

Future mozaïek

Keraben biedt twee verschillende mozaïeken. Aan de ene kant het klassieke mozaïek met 30x30 cm en het elegante staafmozaïek met 26x58 cm. Het klassieke mozaïek met vierkante Tesserae kan ideaal vlak worden gebruikt, bijvoorbeeld als blikvanger rond armaturen. Het mozaïek van strips kan op precies dezelfde manier worden gebruikt, maar het kan ook ander accentmogelijkheden bieden. Maak prachtige banden die over hele muren kunnen worden getrokken door deze decorstrips naast elkaar te plaatsen.

Wees creatief met de trendserie Future!