Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Keraben Underground

New York, New York ...

Keraben Underground verplaatst je rechtstreeks naar de straten van New York. Neutrale en subtiele tinten, gecombineerd met steen ingebed in beton, creëren een stedelijke en industriële uitstraling met veel persoonlijkheid en uitstraling.

Met Underground krijg je een vloer-wandcollectie die je woonruimtes uitbreidt en je onderdompelt in een adembenemende ambiance. Zo kun je de stad New York in al zijn kleuren en vormen in één tegel ervaren.

Kleuren en formaten

De serie presenteert zich met vloertegels in de formaten 30x60 cm, 60x60 cm, 45x90 cm en 90x90 cm. De wandtegels zijn verkrijgbaar in het formaat 40x120 cm en maken opwindende ruimteconcepten mogelijk, alleen al door het selecteren van de formaten.

Vijf kleuren
die de ongelooflijke stijl van New York weergeven, maken al uw stedelijke en industriële woondromen waar. Met Beige krijgt u een zachte, heldere toon die uw ruimtes nieuw leven inblaast. Taupe betovert u met een warme grijstint en maakt stilistische woonconcepten mogelijk. De kleur Taupe wordt ook aangeboden als Taupe-Concept, een variant met een sterkere en meer charismatische oppervlaktestructuur met lichte geometrische patronen.

White
overtuigt met een puur wit en een zachte structuur. De kleur Grey laat je de levendige straten van New York direct ervaren. Grafiet met een warme, donkere grijstint, die de diversiteit van de "Big Apple" perfect afronden. Graphite is ook beschikbaar in de Graphite Concept-variant met een meer uitgesproken en geometrisch geïnspireerd oppervlak.
keraben-underground-grey-90x90-white-45x90
Keraben Underground brengt de flair van de stad New York recht in je eigen vier muren! Op de foto: vloer in grijs en in het formaat 90x90 cm. Muur in de kleur wit en in het formaat 45x90 cm.
keraben-underground-concept-taupe-40x120
Speciale decoratieve elementen maken de serie compleet en maken adembenemende ruimtelijke concepten mogelijk. Op de foto: decortegel Underground Concept in de kleur taupe en in het formaat 40x120 cm.

Het hoogtepunt: decoratieve tegels

Underground speelt bij de decoratieve tegels met geometrische vormen die een elegante dynamiek creëren in combinatie met de basistegels. Mozaïektegels in het formaat 30x30 cm en 26x30 cm hebben fijne, lineaire structuren, die bovendien zorgen voor individualisme.

De decoratieve tegels Concept Gray en Concept Taupe hebben harmonieuze en pijlachtige patronen die een charismatische diepte en een zacht 3D-effect creëren. Dit maakt individuele en authentieke concepten mogelijk die uw kamers een persoonlijk tintje geven.

De decoratieve tegels kunnen optimaal worden gelegd als accentuering van speciale oppervlakken of als een holistisch wandontwerp. In combinatie met de in de natuur voorkomende kleurovergangen binnen de basistegels, worden avant-garde ruimtelijke ontwerpen werkelijkheid.