Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Keraben Luxury

Luxe voor thuis

Keraben Luxury combineert de pracht uit de Romeinse tijd met moderne productiemethoden binnen de tegelindustrie. Al in de Romijnse tijd waardeerden de mensen het natuurlijke minerale travertin-marmer en gebruikte het in hun prachtige gebouwen. Luxery vangt dit tijdperk en projecteert het in onze eeuw. Met prachtige nerven, verschillende vormen, evenals de buitengewone kleuren zijn verschillende decoratieve effecten mogelijk.

Vijf natuurlijk betoverende kleuren maken de serie compleet. Hiermee past Luxury bij elke smaak en elk kamerconcept.

Kleuren en formaten

Luxe porcellanato tegels zijn verkrijgbaar in de maten 30x60 cm, 60x60 cm, 45x90 cm en 90x90 cm. Vooral met het grote formaat zijn kleinere voegen mogelijk, hetgeen een uniformer totaalbeeld opleverd.
Het kleurenpalet van deze serie varieert van lichte, zachte tot diepe en expressieve tonen. De kleur Cream heeft een lichtbeige tint, die wordt afgewisseld met zachte afwijkingen in een iets lichtere tint. Sand is een kleur in een rijke zandkleur die doet denken aan de uitgestrekte duinen van de woestijn. Dit omvat zachte aderen die de hele tegel bedekken. De kleur White verrast met een sterk kleurenspel tussen wit en grijs. Anders gekleurde aderen maken het dynamische ontwerp compleet.

Met Grey krijgen je een effen grijs, dat wordt afgewisseld met lichtere en donkerdere tinten. De kleurselectie van Luxe wordt afgerond met de kleur zwart. Het kleurenspel is hier bijzonder spannend. Expressieve kleuren, van zwart tot lichtgrijs, doordringen de hele tegel, terwijl krachtige aders het totale beeld completeren.
Luxury biedt ook twee verschillende afwerkingen: de "zachte" afwerking creëert een zijdeachtig oppervlak dat verschilt van traditionele tegels, met behoud van alle kerneigenschappen van porcellanato.

"Lappato" creëerde een gepolijst oppervlak, dat het ontwerp van de tegels een bijzonder stenig en gebruikt uiterlijk geeft. Hier wordt de bovenste laag van de tegels voorzichtig verwijderd. Dit creëert een spel van glanzende en matte structuren.
keraben-luxury-sand-soft-90x90-luxury-concept-sand-45x90
Keraben Luxury geeft uw woonomgeving een luxueuze ambiance in Romeinse stijl. Op de foto: Luxury Sand met zachte afwerking in het formaat 90x90 cm. Luxury Concept Sand in het formaat 45x90 cm.

keraben-luxury-black-soft-90x90
Met Luxe breng je de luxe van de Romeinse tijd binnen je eigen vier muren. Op de foto: vloertegels Zwart met zachte afwerking in het formaat 90x90 cm.

De wereld van decoratieve tegels

Luxury schermt met een verscheidenheid aan decoratieve tegels, die zijn aangepast aan de basistegels van deze serie. Zo wordt de decoratieve tegel "Concept" in het formaat 45x90 cm en in de kleuren "Sand Concept", "Gray Concept" en "Black Concept" aangeboden. Dit decor overtuigt met een sierlijk en rechtlijnig patroon, dat zich onderscheidt door een fijn reliëf van de basistegels en zorgt voor spannende effecten. Dit kan optimaal worden ingezet voor afzonderlijke gebieden te markeren.

Bovendien zijn drie verschillende mozaïektegels in het formaat 30x30 cm beschikbaar. "Books" inspireert met een fijn streepontwerp dat doet denken aan boeken in de boekenplank. "Block" heeft een traditioneel mozaïekpatroon met kleine, vierkante tegels. "Signia" maakt de mozaïekkeuze compleet en overtuigt met een eenvoudig en minimalistisch ontwerp. De mozaïektegels zijn verkrijgbaar in de vijf kleuren van de serie en kunnen daarom perfect met elkaar worden gecombineerd.

Laat u inspireren door de schoonheid van marmer!