Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Keraben Evoque

Het mooie van marmer

Keraben Evoque belichaamt de luxe en elegantie van marmer in de vorm van tegels van hoge kwaliteit. Deze serie herinterpreteert de speciale kleuren en de schoonheid van het marmer.

Evoque overtuigt met drie zachte kleuren en veel verschillende formaten die perfect in elk kamerconcept passen. De naam van deze serie is gebaseerd op het Engelse woord "Evoke" en betekent "oproep", "ontwaken". Met Evoque worden emoties gewekt, die normaal alleen ontstaan bij het aanschouwen van echt en puur marmer.

Kleuren en formaten van Evoque

De kleuren van deze serie variëren van zachte witte tot warme en koude tinten in het beige bereik. De kleur Blanco schittert in een zuiver marmerwit en heeft fijne, donkerdere aderen. Dit creëert de perfecte imitatie van echt marmer en dompelt uw ruimte onder in een luxe ambiance. Deze kleur is beschikbaar als vloertegel in de maten 30,5x30,5 cm, 37x75 cm, 60x60 cm, 75x75 cm, 150x37 cm en 150x75 cm. De wandtegels worden aangeboden in de formaten 25x50 cm, 30x60 cm en 30x90 cm.

De kleur Crema overtuigt met een warme beige tint die doet denken aan de verse roomlaag op een heerlijke Italiaanse koffie. Het ontwerp wordt afgewisseld met zachte, lichtere en donkerdere aderen, waardoor een gezellige sfeer ontstaat. De vloertegels in de kleur Crema zijn verkrijgbaar in het formaat 75x75 cm, de wandtegels in dezelfde kleur in de formaten 30x60 cm en 30x90 cm.

Het kleurenpalet van Evoque wordt afgerond met de koele beige kleur Marfil. Marfil is gebaseerd op de elegantie van ivoor en zet de kleur van dit kostbare materiaal perfect in een tegelscène. Tegels in de kleur Marfil zijn verkrijgbaar in het formaat 75x75 cm.
Keraben Evoque gris brillo
Keraben Evoque creëert adembenemende ruimtelijke concepten in zachte kleuren. Op de foto: vloertegels Evoque Gris Brillo in het formaat 75x75 cm.
Keraben Evoque blanc mate
Fijne nerven en speciale kleuren maken de serie Evoque compleet. Op de foto: wandtegels Evoque Mate Blanco in het formaat 75x75 cm.

Variëteit in decors

Evoque verrast met een kleine maar zinvolle decorkeuze. Natuurlijk zijn er ook de bijpassende mozaïektegels bij de serie. In de kleuren Blanco en Marfil heb je de optie van mozaïekdecors in het formaat 30x30 cm, die bijzonder goed tot hun recht komen op bepaalde oppervlakken, zoals in de douche.

De decoratieve tegel "Concept Mate" is verkrijgbaar in het formaat 30x90 cm en in de kleuren Blanco en Crema. Dit decor heeft een zeer zachte golfstructuur en heeft een matte afwerking. Bovendien worden decoratieve tegels in het formaat 30x60 cm aangeboden: "Concept Brillo (PB)" en "Concept Mate (PB)" verrassen in de kleuren Blanco en Crema met geometrische, pijlachtige structuren die een zacht 3D-effect creëren, eenmaal met gematteerd en eenmaal met glanzend oppervlak. Het hoogtepunt van de kleur Blanco is de decoratieve tegel "Concept Blanco Brillo" in het formaat 25x50 cm. Hier verschijnen glinsterende golven op het glanzende oppervlak, die doen denken aan rimpeling van water bij een zachte bries.