Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Keraben Nature

Nature natuursteenlook van Keraben

Keraben Nature is een hoogwaardige keramische tegelserie die op authentieke wijze een ruw maar zeer fijn natuursteenoppervlak nabootst. Met vijf kleuren kun je jouw huis inrichten. Haal de charme van een natuurstenen vloer in huis maar dan met het gebruiksgemak van keramiek. Geniet van de flair, de elegantie en de stijlvolle ambiance met een serie die kwaliteit en esthetiek op een unieke manier combineert. Ontdek met Nature een van de beste series van de Spaanse fabrikant Keraben.

Structuren en veranderingen

Door een natuurgetrouwe replica van verschillende aderen en insluitsels ziet Nature eruit alsof ze van echte steen is gemaakt. Op basis van de vele details kan de tegel op een groot oppervlak gebruikt worden zonder dat de indruk ontstaat dat het beeld onnatuurlijk is. Het oppervlak van Nature lijkt op een mengsel van leisteen en marmer. De lichtere en donkerdere tinten geven de elegante en nogal ingetogen serie een veelvoud aan variaties.

Vijf natuurlijke tinten

Om de reproductie van natuursteen te perfectioneren, biedt Keraben Nature een keuze uit vijf natuurlijke nuances. Deze vijf tinten bestrijken een kleurenspectrum van licht tot donker. De kleur zwart is extreem donker en overeenkomstig modern. Grijs is een heel lichtgrijs dat er rustig en minimalistisch uitziet. De kleur Bone is zelfs helderder dan grijs. Zoals de naam al doet vermoeden is het een droogwit dat een extravagante flair verspreidt. Een warme sfeer kan gecreëerd worden met de kleur Beige. Note is ook vrij helder en geeft de tegel een enigszins mediterraan tintje. Tot slot kunt u kiezen uit de kleur Copper, een donkere roesttint die spannende accenten zet, vooral met houten meubels, chroom en glas.

Effecten op de muur

Voor een speciale blikvanger op uw muren werd Nature van Keraben ook als wandtegel geproduceerd. Deze zijn verkrijgbaar in het formaat 30x90 cm en zijn verkrijgbaar in twee versies: ten eerste, de klassieke variant, die vergelijkbaar is met de vloertegels van de serie. Maar dan biedt Keraben nog meer ongebruikelijke oplossingen: de tweede variant is ontworpen in gestreepte uitvoering. Op een lengte van 90 cm verdelen fijne, 3 cm brede strips de hele tegel. Dit geeft deze tegel een bijzonder chique en elegante uitstraling.

Formaten om te combineren

Nature is beschikbaar in vele formaten. Dit maakt het mogelijk om de formaten te combineren en zo creatieve verbanden te leggen. Uiteraard kunnen ook klassieke legpatronen in één formaat worden gerealiseerd. Dit is met name handig voor zeer grote formaten, aangezien hierbij het volledige effect van de hoogwaardige xxl-look tot uiting komt. Nature is beschikbaar in de formaten 25x25, 25x50, 37x75, 50x50, 60x60, 75x75 en 100x50 cm. De diverse formaten zijn te combineren als de zijlengtes overeen komen.