Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Keraben Lenda

Een klassieker in een nieuw jasje

Keraben Lenda weet de klassieke houtlook in deze serie opnieuw te interpreteren. Dankzij de buitengewone natuurlijke uitstraling van de tegels wordt elke kamer tot leven gebracht. Hier combineren we de warmte van het hout met de voordelen van de meest moderne productietechnieken.

Er komen steeds meer klassiekers terug. Deze trend kan niet worden ontkend. Net zoals houtoptiektegels momenteel weer een hoogtepunt kennen op het gebied van interieurontwerp. Dit maakt natuurlijke en comfortabele kamerconcepten mogelijk die de esthetiek van hout en de robuustheid van tegels combineren.

Natuurlijke kleuren en speciale formaten

De Lenda-serie verwonderd met vijf verschillende kleuren die bij elk kamertype passen. Neutrale kleuren, zoals een poederachtig Cream en licht Grey, worden aangevuld met charismatische kleuren, zoals Oak, Nut en Smoke. De kleuren Cream, Grey, Oak en Nut zijn ook verkrijgbaar in de Chevron-variant, een zacht visgraatpatroon dat zorgt voor meer warme en natuurlijke kamerontwerpen. Elke kleur heeft een sterk kleurenspel.
Om de natuurlijke uitstraling van houten planken optimaal te kunnen implementeren, zijn de basistegels van de serie beschikbaar in de formaten 100x24,8 cm, 150x24,8 cm. De mogelijke Chevron-varianten zijn beschikbaar in het formaat 150x75 cm.

Tegels in chevron-look spelen tegenwoordig een belangrijke rol in het interieurontwerp. De trend is een van de klassiekers. Deze trend komt men steeds meer tegen buiten particuliere huishoudens. Meer en meer restaurants, cafés en hoteleigenaren wenden zich tot het klassieke visgraatpatroon. Dit maakt spannende legmogelijkheden mogelijk die uw kamers de speciale charme geven.
Bijzonder populair is de combinatie van de chevronstijl en expressieve meubels in opvallende kleuren. Dit creëert dynamische en individuele ruimteconcepten die u en uw gasten zullen verrassen!
Keraben Lenda Chevron Nut 75x150
Keraben Lenda betovert uw woonkamer met de speciale esthetiek van hout in de vorm van een tegel. Op de foto: Lenda in de kleur Chevron Nut en in het formaat 75x150 cm.
Keraben Lenda Grey-150x24,8
De tegels van de serie Lenda bieden verschillende formaten en decors voor een comfortabele sfeer. Op de foto: Lenda in de kleuren Cream en Grey, formaat 150x24,8 cm.

De speciale uitstraling van hout

Lenda kan ook optimaal met elkaar worden gecombineerd. Warme kleuren op de vloer en koeler hout aan de muren, aangevuld met bijpassende decoratieve elementen, creëren ongebruikelijke kleurconcepten die een huiselijke sfeer mogelijk maken.

Een rustieke stijl van leven benadrukt het unieke karakter van deze serie. Maar zelfs met moderne ruimteconcepten kan de speciale kleurenmix uw meubels nog meer in het zonnetje zetten. Roestige kleuren, gecombineerd met bijpassende decoraties, zorgen voor verbluffende en individuele ontwerpopties die vrijwel onbeperkt zijn.

Maar zelfs degenen die van subtiel en puristisch houden kunnen goed met Lenda uit de voeten. Met subtiele, minimalistische meubels komt de ziel van deze houtachtige tegel echt tot zijn recht. In combinatie met buitengewone en kleurrijke accenten creëert dit een stedelijke en tegelijkertijd huiselijke sfeer.

Houten look tegels coor de vloer

Met fijne nerven en willekeurige noesten kan Lenda een natuurlijke en comfortabele stijl creëren in uw woonomgeving. Met blote voeten of met de hand kunt u de fijne reliëfs voelen, die doen denken aan echt hout, en uw huis onderdompelen in een aangename warmte.

Dankzij de speciale vorm in houtlook zijn kamerconcepten in de landhuisstijl mogelijk. De Chevron-varianten geven uw woonruimte een rustieke en nuchtere sfeer. Vooral voor mensen die verlangen naar een beetje natuur, is deze tegelserie de perfecte metgezel. Het ontwerp van deze serie past perfect in uw kamerconcepten. Of het nu in de badkamer, in de keuken, in de woonkamer of in de slaapkamer is. Met Lenda creëert u een aangename natuurlijkheid, gecombineerd met de levensduur en robuustheid van tegels.
Keraben Lenda Chevron Nut 150x75