Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Keraben Kalos

Kalksteen maar dan anders

Keraben Kalos is een muur en vloercollectie die geïnspireerd is op de kenmerken van kalksteen. Subtiele tinten en levensechte slijtage kenmerken het speciale beeld van deze serie.

Kalksteen is een heel speciaal gesteente omdat het grotendeels van biologische oorsprong is. Dat wil zeggen, deze stenen werden gedeeltelijk gevormd en afgezet door levende wezens. Deze magie van de biologie is met Kalos in de vorm van een tegel weergegeven. Hierdoor ontstaan levensechte en adembenemende ruimtelijke concepten.

Kalos: kleuren en formaten

Deze serie zorgt voor een zeer realistisch en natuurlijk ontwerp. Dit bootst perfect de charme van kalksteen na en creëert warme en levensechte ruimtes. Om de natuurlijkheid nog meer te benadrukken, worden de vloertegels aangeboden in de formaten 30x60 cm, 35x75 cm, 60x60 cm en 75x75 cm. De wandtegel van Kalos is verkrijgbaar in het formaat 30x120 cm.

Het speciale kenmerk van deze serie is de natuurlijke kleurselectie, die optimaal kan worden aangepast aan elk kamerontwerp. De kleur White verrast met zachte witte en beige kleurenschema's die fijne witte en grijze insluitsels vertonen. Beige maakt warme en rustige ruimteconcepten mogelijk. Dit is het resultaat van het minimale kleurenspel in het ontwerp.

De kleur Pearl verheugt zich in zilverachtige glinsterende accenten, die het karakter van de kalksteen perfect weergeven. Grey completeert het kleurenpalet van Kalos met een mix van licht en donkergrijs. Dit creëert een spannend kleurenspel.

De vloertegels zijn verkrijgbaar in twee verschillende afwerkingen. "Soft" creëert een zeer zacht oppervlak, dat aanzienlijk anders aanvoelt dan conventionele tegels.

"Concept Lappato" is als vloertegel alleen beschikbaar voor de decoratieve tegel "Concept" in het formaat 37x75 cm. Door de bovenste laag op te schuren, ontstaat een combinatie van glanzend en mat oppervlak.

Keraben Kalos combineert de schoonheid van natuurlijke kalksteen met de kenmerken van tegels van hoge kwaliteit. Op de foto: wandtegels Kalos Concept Beige in het formaat 30x90 cm.

De serie biedt een adembenemende selectie decors die optimaal kunnen worden aangepast aan uw woonconcepten. Op de foto: Kalos White in het formaat 75x75 cm.

Decors voor de perfecte stijl

De basistegels van Kalos worden vergezeld door spannende mozaïektegels. "Aged" is een mozaïektegel in het formaat 30x30 cm en heeft typische mozaïekelementen in de vorm van kleine vierkantjes. Het bamboe-ontwerp "Muro" bestaat uit verschillende gekleurde en trapvormige staven, die voor meer dynamiek in uw interieurontwerp zorgen.

De serie biedt ook decoratieve tegels in alle vier kleuren, die perfect in het 37x75 cm-formaat bij de vloertegels passen en een harmonieus ruimtelijk uiterlijk creëren: "White Concept", "Pearl Concept", "Gray Concept" en "Beige Concept". Dit creëert zachte netwerkstructuren op het oppervlak van de tegels die u kunt voelen en zien. Deze decors hebben een gepolijste structuur die bijzonder opwindende effecten oproept tussen glanzende en matte oppervlakken.

De decoratieve tegels voor de muur van 30x90 cm zijn verkrijgbaar in Concept White, Concept Pearl en Concept Beige. Dit creëert zachte reliëfs, die doen denken aan zachte, kleine, vierkante bakstenen. Met deze decors kunt u individuele accenten zetten en oppervlakken optimaal aankleden om de ruimte meer spanning geven.