Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Kronos Ceramiche Rocks Outdoor Terrastegels

Steen modern geinterpreteerd

Kronos Ceramiche Rocks Outdoor is met een dikte van twee centimeter een uiterst robuuste en stijlvolle manier om uw terras te veranderen in een individueel terras om te ontspannen. Deze serie SKE 2.0 stenen terrastegels is gebaseerd op natuursteen en kan in verschillende varianten worden verkregen. De platen van keramiek worden gekenmerkt door hun lange levensduur en extreem slijtvast oppervlak.

Kleuren in steen

Acht verschillende kleuren geven u de grootst mogelijke ruimte voor een individueel, creatief ontwerp op basis van uw persoonlijke wensen. Alta, Silver Black en Silver White vormen een natuurlijke kleurenpallet, die ook de mogelijkheid biedt om te combineren. Het fijn gestructureerde oppervlak met de delicate tinten resulteert in een harmonieus, elegant totaalbeeld, dat wordt onderstreept door subtiele patronen en kleuren.

Deze serie is verkrijgbaar bij Tegel-Studio Tienray. Bent u geïnteresseerd in deze serie? Neem dan contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Veiligheid voor buiten

Met de antislip-classificatie R11c kunnen de terrastegels zelfs worden gebruikt bij zwembaden. Gevaarlijke glijpartijen behoren tot het verleden met de Kronos Ceramiche keramische platen Rocks Outdoor. Zelfs bij zware regen zorgen de duurzame keramische platen voor veiligheid en grip.

Individualiteit met stone look

De kleuren van de serie kunnen optimaal met elkaar worden gecombineerd. Hiermee kunt u accenten zetten die bijvoorbeeld optische gebieden scheiden of alleen om variatie te creëren. De relatie tot de natuurlijke grondstof steen, de eenvoudige structuur en het subtiele patroon maken de serie tot een converteerbare natuurlijke collectie die rekening houdt met uw persoonlijkheid en creativiteit.


Gerectificeerde terrastegels

De SKE 2.0 Stone terrasplaten zijn gerectificeerd. Dit betekent dat ze kunnen worden gelegd met een zeer smalle voegen zodat een vlak en egaal oppervlak ontstaat. Gerectificeerde tegels worden precies op maat gezaagd na het bakken. Ze staan daarom haaks op het oppervlak en laten een voeg van slechts 2 millimeter toe.

Niet geglazuurd keramiek

Het materiaal van de SKE 2.0-serie is ongeglazuurd keramiek. Het extreem robuuste materiaal is zeer duurzaam. Het vereist geen impregnering of uitgebreid onderhoud. Als u vragen hebt over de implementatie van materialen of individuele toepassingen, neem dan persoonlijk, telefonisch of per e-mail contact op met onze servicemedewerkers!