Kronos Ceramiche - Prima Materia

Kronos Ceramiche

Prima Materia

Formaten
20x120, 40x80, 60x60, 60x120, 80x80
Kleuren
Cemento, Cenere, Sandalo
Oppervlakken
naturale, cerato, grip

Betonlook is trendy

In het huis en de tuin is zowel moderniteit als onderhouds- vriendelijkheid vereist. Beide eigenschappen worden verenigd met betonlook tegels. Eenvoudige uitstraling die zowel robuust is en gemakkelijk te onderhouden waarbij het interieur en exterieur in een tijdloos elegante stijl gepresenteerd wordt.

Betonlook is erg populair in openbare ruimtes, maar zelfs binnen de eigen vier muren wordt het steeds populairder. Een groot voordeel van de betonlook is dat het ruimtes opent en ze meer open doet lijken. Vooral door het in verband doorleggen van de tegels van bijvoorbeeld de woonkamer naar het terras, wordt het geheel optisch uitgerekt.

Omdat de Prima Materia-serie zowel in koele tinten als in warm beige verkrijgbaar is, voldoet deze speciale serie aan alle smaken: de kampioen van een mediterrane flair maar ook voor fans van koele, moderne elegantie.

Deze serie is verkrijgbaar bij Tegel-Studio Tienray. Bent u geïnteresseerd in deze serie? Neem dan contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.
Artikel: 63

Drie kleuren, drie afwerkingen

De extravagante serie Prima Materia van de gerenommeerde fabrikant Kronos Ceramiche is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, die ondanks de neutrale nuances niet met elkaar zouden kunnen werken.

Koel grijs (cemento), warmer grijs-beige (cenere) en grijs-bruin (sandalo) geven uw wand of muur een exclusieve en minimalistische uitstraling.

Kronos-Ceramiche-Prima-Marteria-Cemento-60x120
Kronos-Ceramiche
Prima-Marteria-Cemento-60x120


Kronos-Ceramiche-Prima-Marteria-cenere-80x180
Kronos-Ceramiche
Prima-Marteria-cenere-80x180


Kronos-Prima-Materia-Sandalo-60x60
Kronos-Ceramiche
Prima-Materia-Sandalo-60x60

Of het nu gaat om grip, cerato of naturale, elk van de drie afwerkingen is bij uitstek geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten. Of het nu een homogeen oppervlak is van grote vierkante tegels of gevarieerde textuurlijnen van smalle rechthoeken: Kronos Ceramiche heeft zichzelf overtroffen met zijn serie Prima Materia en haalt alles uit het trendthema Betonlook.

Kronos-Ceramiche-Prima-Marteria-cemento-80x80
Kronos-Ceramiche
Prima-Marteria-cemento-80x80


Kronos-Ceramiche-Prima-Marteria-cemento-80x180
Kronos-Ceramiche
Prima-Marteria-cemento-80x180


Kronos-Ceramiche-Prima-Marteria-cenere-60x120
Kronos-Ceramiche
Prima-Marteria-cenere-60x120