Cerdomus Legarage

Cerdomus

Legarage

Formaten
30x60, 50x100, 60x60, 60x120, 100x100
Kleuren
Charcoal, Grey, Ivory, Sand, Silver
Oppervlakken
mat

De stedelijke betonoptie

Met Legarage maakt Cerdomus indruk met zijn stedelijke betonlook, die perfect kan worden geïntegreerd in hedendaagse woonconcepten. De speciale functie: industriële look met fijne verlopen in vier kleuren en vijf verschillende formaten. De bijpassende decoratieve tegels vullen de speciale look aan en creëren een moderne sfeer in uw eigen woonruimtes.

Het oppervlak van deze serie overtuigt met een zeer subtiel reliëf, die voelbaar is. Dit resulteert in zacht glinsterende effecten die, afhankelijk van het licht, opwindende patronen op de tegels opleveren.

Ervaar Legarage nu en laat je inspireren door de Urban look!

Filter naar

Soort
Kleur
Afmeting
Vorm
Oppervlakte
Oppervlakte Look
Materiaal
Gerectificeerd
Stroefheid
Vorstbestendig
Monsterverzending

Cerdomus Legarage Grey Silver

Industrieel ontwerp voor thuis

Legarage is een serie in verfijnde betonlook voor elk tijdloos en modern woonconcept. Het samenspel van verfijnde en eigentijdse materialen maakt de speciale industriële look mogelijk die voldoet aan alle technische eisen van vandaag. Het formaat in 100x100 cm ondersteunt de subtiele overgangen van het ontwerp. De serie wordt afgerond met decoratieve tegels in twee verschillende maten, die de Urban look afmaken met stijlvolle geometrische patronen.
Deze serie herinterpreteert industriële ruimtes met originaliteit. De sterke uitstraling van de tegels met betonlook berust dus op een verfijnd en smaakvol ontwerp met vloeiende verlopen. Het oppervlak van Legarage is verfraaid met speciale processen om glinsterende reflecties te creëren die constant in beweging lijken.
De speciale oppervlaktestructuur van Legarage heeft zeer zachte reliëfs die je kunt voelen. Zo krijgt de stedelijke betonlook nog meer authenticiteit.

Het verschil zit in het detail

Legarage met een nuchter urban kleurenpalet dat varieert van donkere tinten zoals Charcoal en Grey tot warme, lichtere kleuren zoals Ivory, Sand en Silver creëert een rustig verloop dat bovendien de industriële uitstraling onderstreept.

De basistegels zijn verkrijgbaar in de maten 100x100 cm, 50x100 cm, 60x120 cm, 60x60 cm en 30x60 cm. Deze serie wordt aangevuld met decoratieve elementen, zoals mozaïektegels in het formaat 30x30 cm in de vier kleuren van de basistegels, evenals met de decortegel Spark in de formaten 50x100 cm en 30x60 cm, die ook verbluffende accenten in vier kleuren mogelijk maakt. De decoratieve tegel heeft zachte, geometrische patronen die het ontwerp van uw woonruimte perfect afronden in de respectieve kleuren van de basistegels.

Deze serie is met name geschikt voor woonkamers, keukens, badkamers, maar ook voor openbare ruimtes, zoals restaurants en smaakvolle recepties en hotellobby's.

Cerdomus Legarage Sand Silver 

Cerdomus Legarage Grey 100x100

Smaakvol met hoge kwaliteit

Vanaf het allereerste begin staat de Italiaanse merkfabrikant Cerdomus voor technisch volwassen producten die met de grootste zorg worden behandeld tijdens het gehele productieproces. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en worden bovendien gecorrigeerd na het productieproces. Hierdoor is een vloer met zeer smalle voegen mogelijk om zo een uniform en ruimtelijk oppervlak te creëren.

De trend van industrieel ontwerp wordt steeds populairder en begint in de architectuur. In de loop van de tijd heeft deze trend zich ook ontwikkeld in grote lofts en wordt nu gebruikt in particuliere huizen en appartementen. Deze stijl maakt uw huis ook gezellig en blij met de eenvoud en de verfijnde esthetiek van het beton.
Ervaar de kwaliteit van de betonlook en creëer verbluffende woonruimtes met zachte overgangen en een zeer fijn reliëf.