Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Atlas Concorde Blaze

De veelzijdigheid van Blaze

Atlas Concorde, Blaze is een solide en compacte collectie porcellanato tegels met drie metalen effecten op een mat of gepolijst oppervlak. De drie moderne kleuren zijn perfect voor warme en koele ruimteconcepten.Corten bevat een tijdloze industriële charme in roestige tinten.
Met Iron zijn expressieve en donkere vloeren mogelijk. Aluminium inspireert in een heldere zilveren toon en creëert een typische stedelijke sfeer.

Voor de wand kent deze serie naast de kleuren Aluminium, Iron en Corten de kleur Verdigris met een intens blauw-groen uiterlijk, die zijn volledige schoonheid ontvouwt op een koperkleurig oppervlak en echter alleen beschikbaar is als keramische wandtegel.

De serie is ook beschikbaar in een gepolijste versie, waarin de typische metaalachtige effecten volledig tot uitdrukking komen. Het oppervlak wordt in een extra bewerkingsstap microscopisch niveau geschuurd. Dit creëert een diffuus effect dat niet gereflecteerd wordt als het licht op de wand valt, terwijl het gevoel van een echt geoxideerde koperen plaat behouden blijft.