Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Ergon Ceramiche Abacus

Abacus is een serie gebaseerd op kleur

Ergon Ceramiche Abacus is een collectie die draait om kleur, bestaande uit negen zorgvuldig samengestelde tinten, variërend van levendige tot meer natuurlijke schakeringen. De beschikbare kleuren omvatten onder andere Senape, Cipria, Petrolio, Amaranto en Lavanda, een bijzonder eigentijdse kleur. Deze tinten zijn het resultaat van een aanzienlijke uitbreiding van het digitale decoratiesysteem, dat nu beschikt over maar liefst tien printbars.

Hierdoor kunnen we trendy kleuren creëren waar grote vraag naar is bij architecten en interieurontwerpers, kleuren die tot nu toe nauwelijks te vinden waren op de keramische markt. Bovendien zijn beide beschikbare oppervlakteafwerkingen beschikbaar in alle kleuren, en ze worden aangevuld door het Plissé-decor, met zijn opvallende driedimensionale structuur.