Flaviker - Dakota

Flaviker

Dakota

Formaten
20x80, 20x120, 20x170, 40x170
Kleuren
Natural, Havana, Grigio en Tortora
Oppervlakken
Naturel

Perfect door imperfectie.

Bij deze exclusieve door Flaviker in hout-look geproduceerde collectie wand- en vloertegels gemaakt van porcellanato is het materiaal het natuurlijke middelpunt.

Een oppervlak, getekend door de tand des tijds, slijtage en onvolkomenheden van hout maar dan in de onderscheidende eigenschappen van keramisch parket.

Hierdoor zijn de uitstraling van hout, samen met de praktische voordelen van een keramische vloer ideaal te combineren met vloerverwarming.

Filter naar

Soort
Kleur
Afmeting
Vorm
Oppervlakte
Oppervlakte Look
Materiaal
Gerectificeerd
Stroefheid
Vorstbestendig
Monsterverzending
Artikel: 16

De succeskleuren.

Natural, Havana, Grigio en Tortora.
Actuele en verfijnde natuurlijke tinten brengen het beste in de oppervlakken naar boven en creëren interieurs met een rustige gastvrije sfeer en een onmiskenbaar modern charme.

Milieu

Om de kwaliteit van leven en respect voor het milieu te verbeteren heeft de fabrikant een zorgvuldige beheersing van het productieproces geïntroduceerd om het natuurlijk erfgoed en de mensen te beschermen en om de technologische suprematie van Italiaans gemaakte goederen nogmaals te onderstrepen.

Originele en authentieke hedendaagse geschiedenis.

De nieuwe gerectificeerde formaten 40x170 en 20x170 veroveren de grootste, meest prestigieuze kamers in woon- en kantoor gebieden. Materiaal en al zijn natuurlijke "imperfecties" komen duidelijk en realistisch naar boven en worden een onderscheidend kenmerk van een materiaal dat volledig in harmonie is met moderne interieurtrends.
De schoonheid van de natuur biedt meer toepassingsmogelijkheden op een vloer buitenshuis. Warme tinten creëren een verfijnde en harmonieuze omgeving en een nieuw gevoel voor ruimte.

Beknopt overzicht van de serie:

  • Kleuren: Natural, Havana, Grigio en Tortora
  • Afmetingen: 20x80, 20x120, 20x170, 40x170
  • Oppervlak: Naturel
  • Antislip-classificatie: DIN 51130 - R10 natuurlijk en R11 gestructureerd
  • Slipvastheid: DIN 51097 - klasse A + B natuurlijk en klasse A + B + C gestructureerd
  • Aanbevolen toepassing: binnenvloeren, binnen- en buitenbekleding