Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Marca Corona Multiforme Dune Outdoor

Zachte betonlook terrastegels

Marca Corona Multiforme Dune Outdoor is een terrastegel met een bijzondere betonlook, aangezien het oppervlak van de twee centimeter dikke buitentegel een materiaalmix van beton en hars imiteert. Deze betonlook oogt bijzonder zacht, bovendien vertoont de tegel slechts een klein kleurenspel, waardoor het een vrij rustig en harmonieus karakter laat zien.

De Multiforme Dune Outdoor behoort tot de gelijknamige Marca Corona Multiforme Dune indoor serie. De verbinding van de optisch identieke basis- en terrastegels maakt consistente ontwerpconcepten mogelijk, die zowel binnen als buiten aan alle eisen voldoen.

De terrastegel is verkrijgbaar in twee kleuren (Creta en Tufo) en in het praktische formaat 80x80 cm. Wie op zoek is naar een buitentegel met een warme en zachte betonlook, maakt met deze serie zeker de juiste keuze.