Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Ivy Kranen

Het IVY assortiment omvat alle mogelijke modellen en uitvoeringen: bad- en douchekranen in diverse opbouw- en inbouwvarianten, wastafelkranen, accessoires en koudwater fonteinkranen. Allemaal van een hoog design en kwaliteitsniveau. 

De realisatie van de eerste vier series badkamerkranen is nu een feit. Door gebruik te maken van innovaties in het productieproces, hebben ze bij IVY een prachtige collectie kunnen creëren. Het solide ontwikkelingsproces is sterk beïnvloed door de kracht van samenwerking. Als een eerbetoon aan de waardevolle relaties met hun klanten en leveranciers, hebben ze de serie kranen vernoemd naar dit gevoel van verbondenheid: Bond, Pact, Concord en Tribe.


sanitair
ALLE SERIES

 1. Bond Serie:
  • Karakter en Stijl: Verfijnd en elegant.
  • Beschrijving: De Bond-serie lijkt te zijn ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een verfijnde en elegante uitstraling in hun badkamer. Het benadrukt waarschijnlijk een klassieke en tijdloze esthetiek.
 2. Pact Serie:
  • Karakter en Stijl: Modern.
  • Beschrijving: De Pact-serie lijkt een moderne uitstraling te hebben, geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan eigentijdse ontwerpen in hun badkamer. Dit kan worden geassocieerd met strakke lijnen en minimalistische ontwerpen.
 3. Concord Serie:
  • Karakter en Stijl: Duurzaam.
  • Beschrijving: De Concord-serie lijkt te focussen op duurzaamheid. Het biedt waarschijnlijk producten die lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage. Dit kan aantrekkelijk zijn voor mensen die waarde hechten aan milieuvriendelijkheid en een lange levensduur.
 4. Tribe Serie:
  • Karakter en Stijl: Dynamisch.
  • Beschrijving: De Tribe-serie lijkt te worden gekenmerkt door een dynamische stijl. Dit kan wijzen op innovatieve ontwerpen en veelzijdige functionaliteit. Het is mogelijk ontworpen voor mensen die een levendige en energieke uitstraling in hun badkamer willen.
Elke serie lijkt een breed scala aan kranen en accessoires aan te bieden, die zowel functionaliteit als esthetiek combineren. Deze diversiteit stelt klanten in staat om producten te kiezen die passen bij hun persoonlijke smaak en stijlvoorkeuren.

MEER INFORMATIE? https://ivykranen.nl/