Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Schlüter-QUADEC

Schlüter®-QUADEC is een hoogwaardig randprofiel voor buitenhoeken bij tegelbekledingen en biedt een goede randbescherming. Het zichtvlak van het profiel vormt een rechthoekige buitenhoek van de tegelbekleding.

De geïntegreerde voegbalk in de aluminium profielen creëert een gedefinieerde voegkamer met de tegel.

De profielen, die in verschillende materialen, kleuren en oppervlakken kunnen worden geleverd, maken het mogelijk om de buitenranden van de bekleding af te stemmen op de kleuren van de tegels en voegen of om interessante contrasten te creëren voor de decoratieve vormgeving. Schlüter®-QUADEC-E en -A harmoniëren goed met de randprofielen Schlüter®-QUADEC-FS of Schlüter®-DESIGNLINE. Naast het decoratieve effect van de profielen, worden de tegels in het randgebied effectief beschermd tegen beschadigingen door mechanische invloeden.