Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Schlüter-DIADEC

Schlüter-DIADEC is een hoogwaardig afwerkprofiel van geanodiseerd aluminium voor buitenhoeken en tegelafwerkingen. Het zichtbare oppervlak vormt een 45° afgeschuinde vorm van de buitenste hoek. Een gedefinieerde voegkamer naar de tegel wordt gespecificeerd door de voegbrug. Naast het decoratieve effect van het profiel worden de tegels in het randgebied effectief beschermd tegen beschadigingen door mechanische invloeden. Schlüter-DIADEC is verkrijgbaar met of zonder montagebeugel.

Het profiel zonder bevestigingspoot kan voor elke tegeldikte vanaf 6 mm worden gebruikt door opvulling met tegellijm. Het is ook geschikt als eindprofiel bij het leggen van tegels op een bestaande tegelbekleding om de wandverspringing af te dekken. Voor een eenvoudige en elegante verbinding van de Schlüter-DIADEC-profielen met buitenhoeken zijn passende vormdelen verkrijgbaar.