Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Del Conca Cantina Bricks

New York bij U thuis

Del Conca Cantina brengt de charme van gebouwen in New York rechtstreeks bij u thuis. Met deze nobele decortegels die in drie verschillende kleuren beschikbaar zijn ontstaat een heel speciale flair. Deze zijn geschikt voor in de keuken of als een complete wandbekleding in de woonkamer.

Met Cantina zijn rustieke maar toch stedelijke ontwerpconcepten mogelijk, die alleen te vinden zijn in het appartement in New York.

De typische "Brick" -look doet denken aan handgemaakte bakstenen en waardeert tegelijkertijd de hele kamer op.

Natuurlijke en harmonieuze kleuren

Cantina verrast met een harmonieus kleurenpalet in een opwindende baksteenlook. De tegels zien eruit als traditionele bakstenen met zachte voegen. De kleuren variëren van warme tot koele tinten en kunnen zo verschillende sferen in uw woonruimte creëren. De kleur "Rosso" vertegenwoordigt daarbij de meest natuurlijke vorm van de baksteenlook, een expressieve, roestige tint met grijze en beige accenten, die terugkijkt op het traditionele vakmanschap van metselwerk. Op grote oppervlakken geeft dit de indruk van een ongeverfde, historische muur.
Topcollection-Cantina-rosso-10x30
Del Conca Cantina rosso 10x30 brick

"Nero" is de donkerste kleurvariant van de tegels in de serie Cantina. Een rokerig, donkergrijs, afgewisseld met beige en roestige insluitsels.
  Topcollection-Cantina-nero-10x30
Del Conca Cantina nero 10x30 brick

De serie wordt afgerond met de kleur "Bianco", de helderste versie van de serie. Het resultaat is een zacht samenspel van verschillende beige en witte tinten en subtiele grijze accenten.
Topcollection-Cantina-bianco-10x30-brick
Del Conca Cantina bianco 10x30 brick

Steingut im Badezimmer

Deze harmonieuze kleurkeuze past perfect in al uw ontwerpconcepten. Of het nu gaat om het accentueren van extravagante meubels of als een holistisch ontwerpelement en hoogtepunt in uw kamers. Tegels als decoratief element

Topcollection-Cantina-rosso-10x30 
Del Conca Cantina rosso 10x30 

Het ontwerp van de tegels is zodanig ontworpen dat een holistische muurschildering met baksteenlook ontstaat. Dit komt vooral door het baksteenformaat 10x30 cm, die beschikbaar zijn in alle drie kleuren. De tegels hebben een zacht reliëf om de natuurlijkheid nog meer te accentueren. Dit maakt een grote verscheidenheid aan kamerontwerpen mogelijk.

Topcollection-Cantina-bianco-10x30
Del Conca Cantina bianco 10x30

U wilt het hele muuroppervlak van uw kamer in baksteenlook uitvoeren? Hier passen vooral moderne en ingetogen meubels bij. Wanneer u een bepaald gebied accentueert, kunt u extravagante meubels of kunstobjecten optimaal tot hun recht laten komen. Cantina is ook geschikt als keukenachtergrond voor een rustieke keuken in New Yorkse stijl. Nieuwsgierig? Ontdek Del Conca Cantina en bezoek onze tegel en sanitair showroom in Tienray

Topcollection-Cantina-nero-10x30
Del Conca Cantina nero 10x30