Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Provenza Re-Play Concrete

Spannende betonlook tegels

Provenza Re-Play Concrete biedt een breed scala aan tegels voor verschilende composities en combinaties, om complete interieurs of contrasterende oppervlakken te stylen, op elkaar afgestemde vloer- en wandbekledingen te creëren of prachtige hoekjes in industriële stijl te ontwerpen. Het kleurenpalet van deze tegelserie bestaat uit zes tinten, namelijk: Anthracite, Dark Grey, Grey, Sand, Verdigris en White.  Spannende, heldere kleuren die gemakkelijk te combineren zijn en ideaal zijn om de ruimte uit te breiden en interieurs een verfijnde, onderscheidende sfeer te geven.

Elke kleur is verkrijgbaar in drie verschillende ontwerpen die je naar wens kunt mixen en matchen om de oneindige mogelijkheden van het project naar voren te brengen: Recupero, een afwerking in verweerde stijl die doet denken aan gebruikt beton; Cassaforma Flat, dat de indrukken reproduceert die houten planken op het beton achterlaten, geïnspireerd op een bouwtechniek; en Cassaforma 3D, de wandversie, die volume en textuuronregelmatigheid toevoegt aan het bekistingseffect, waarbij de patronen overeenkomen met een oppervlaktestructuur die een 3D-effect creëert. Hierdoor kunnen we de hoogste graad van driedimensionaliteit bereiken, waardoor het realistische effect wordt versterkt.