Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Provenza Revival

Authentieke houtlook tegels

Provenza Revival is een collectie die de essentie van het natuurlijke materiaal eert en de unieke schoonheid van authenticiteit duidelijk naar voren laat komen. Deze porcellanato tegelserie is geïnspireerd door hout. Elk stuk hout is anders en kan niet worden gerepliceerd. De leeftijd accentueert de mysterieuze charme, diepte en kleur, kenmerken die ongeëvenaard zijn in termen van architectonische kwaliteit.

Revival onderscheidt zich door de natuurlijkheid en realistische uitstraling van het product. Deze keramische tegels behouden de onmiskenbare warmte en karakter. van eikenhout, en is amper van echt te onderscheiden Het oppervlak is oneffen, met een ruwe textuur en onregelmatige nerven, waardoor het een verfijnde, elegante uitstraling krijgt. De unieke, sterke en opvallende nerf en het scala aan natuurlijk mooie kleuren weerspiegelen de keuze voor een perfect onvolmaakt hout. Daarnaast biedt deze serie alle voordelen van keramiek.